The Daily Telegraph - Sport

Today’s order of play

-

All courts 11.30am start except Centre and No1 (1pm) Seeds in capitals, seeding in brackets

CENTRE COURT

R FEDERER (Switzerlan­d, 1) v D Lajovic (Serbia); V Lepchenko (US) v C WOZNIACKI (Denmark, 2); S Wawrinka (Switzerlan­d) v G DIMITROV (Bulgaria, 6).

No 1 COURT

D Vekic (Croatia) v S STEPHENS (US, 4); L Broady (GB) v M RAONIC (Canada, 13); A Rus (Holland) v S WILLIAMS (US, 25).

No 2 COURT

M CILIC (Croatia, 3) v Y Nishioka (Japan); J Larsson (Sweden) v V WILLIAMS (US, 9); G Monfils (France) v R GASQUET (France, 23); E SVITOLINA (Ukraine, 5) v T Maria (Germany).

No 3 COURT

S QUERREY (US, 11) v J Thompson (Australia); A Tomljanovi­c (Australia) v M KEYS (US, 10); J ISNER (US, 9) v Y Maden (Germany); C VANDEWEGHE (US, 16) v K Siniakova (Czech Rep).

COURT 12

KAROLINA PLISKOVA (Czech Rep, 7) v H Dart (GB); D Medvedev (Russia) v B CORIC (Croatia, 16); N Gombos (Slovakia) v K ANDERSON (S Africa, 8); S Kuznetsova (Russia) v B STRYCOVA (Czech Rep, 23).

COURT 18

L POUILLE (France, 17) v D Kudla (US); E Alexandrov­a (Russia) v V Azarenka (Belarus); S TSITSIPAS (Greece, 31) v G Barrere (France); J GOERGES (Germany, 13) v M Puig (Puerto Rico).

COURT 4

E Rodina (Russia) v A Lottner (Germany); G Garcia-lopez (Spain) v G Elias (Portugal); M Jaziri (Tunisia) v J Donaldson (US); T Smitkova (Czech Rep) v V Tomova (Bulgaria).

COURT 5

P Polansky (Canada) v D Novak (Austria); L Kumkhum (Thailand) v B Pera (US); J Smith (Australia) v A Seppi (Italy); L Tsurenko (Ukraine) v T Babos (Hungary).

COURT 6 COURT 7 COURT 8

M Barthel (Germany) v Y Wickmayer (Belgium); C Giorgi (Italy) v A SEVASTOVA (Latvia, 21); Y Bhambri (India) v T Fabbiano (Italy); R Albot (Moldova) v P CARRENO-BUSTA (Spain, 20).

COURT 10

S Stakhovsky (Ukraine) v J Sousa (Portugal); Y Wang (China) v A Blinkova (Russia); L Lacko (Slovakia) v B Bonzi (France).

COURT 11

M RYBARIKOVA (Slovakia, 19) v S Cirstea (Romania); J Kubler (Australia) v G Pella (Argentina); L Djere (Serbia) v P Lorenzi (Italy).

COURT 14

J Struff (Germany) v L MAYER (Argentina, 32); K BERTENS (Holland, 20) v B Stefkova (Czech Rep); I Begu (Romania) v K Swan (GB).

COURT 15

N Jarry (Chile) v F KRAJINOVIC (Serbia, 28); V Kuzmova (Slovakia) v R Peterson (Sweden); S Johnson (US) v R Bemelmans (Belgium).

COURT 16: P KOHLSCHREI­BER (Germany, 25) v E Donskoy (Russia); R Berankis (Lithuania) v M Mcdonald (US); A Schmiedlov­a (Slovakia) v K Mladenovic (France); A Sabalenka (Belarus) v M BUZARNESCU (Romania, 29).

COURT 17: S ZHANG (China, 31) v A Petkovic (Germany); I Karlovic (Croatia) v M Youzhny (Russia); A MANNARINO (France, 22) v C Garin (Chile); K Bondarenko (Ukraine) v L Safarova (Czech Rep). Not assigned: A RADWANSKA (Poland, 32) v E Ruse (Romania); A Bedene (Slovenia) v C Norrie (GB). A Dulgheru (Romania) v Kristyna Pliskova (Czech Rep); P Martic (Croatia) v E Makarova (Russia); J Millman (Australia) v S Travaglia (Italy); V Lapko (Belarus) v C Mchale (US). G Muller (Luxembourg) v M Mmoh (US); A Krunic (Serbia) v M Brengle (US); R Harrison (US) v R Carballes Baena (Spain); V Golubic (Switzerlan­d) v O Jabeur (Tunisia).

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom