The Daily Telegraph - Sport

Order of play

-

Start of play 11am for all courts except Centre (1.30pm) & No.1 (1pm).

Seeded players in capitals, seeding in brackets

Centre Court (1.30pm start)

I SWIATEK (Poland, 1) v J Fett (Croatia); F Cerundolo (Argentina) v R NADAL (Spain, 2); S Williams (US) v H Tan (France).

No 1 Court (1pm start)

M BERRETTINI (Italy, 8) v C Garin (Chile); K Muchova (Czech Rep) v S HALEP (Romania, 16); A Ritschard (Switzerlan­d) v S TSITSIPAS (Greece, 4).

No 2 Court

S Johnson (US) v G DIMITROV (Bulgaria, 18); C GAUFF (US, 11) v E Ruse (Romania); J Paolini (Italy) v P KVITOVA (Czech Rep, 25); J Kubler (Australia) v D EVANS (GB, 28).

Court No 3

M SAKKARI (Greece, 5) v Z Hives (Australia); P Jubb (GB) v N Kyrgios (Australia); F AUGER-ALIASSIME (Canada, 6) v M Cressy (US); G MUGURUZA (Spain, 9) v G Minnen (Belgium); T Martincova (Czech Rep) v K PLISKOVA (Czech Rep, 6).

Court No 12

R Peniston (GB) v H Laaksonen (Switzerlan­d); P B Gibert (Spain, 4) v L Chirico (US); Z Bergs (Belgium) v J Draper (GB); L Musetti (Italy) v T Fritz (US, 11).

Court No 18

M Kostyuk (Ukraine) v K Swan (GB); A De Minaur (Australia, 19) v H Dellien (Bolivia); S Kozlov (US) v D Schwartzma­n (Argentina, 12); C Burel (France) v K Boulter (GB).

Court No 4

M Buzarnescu (Romania) v N Schunk (Germany); P Martinez Portero (Spain) v A Molcan (Slovakia); F Lopez (Spain) v B Van de Zandschulp (Netherland­s, 21); C Giorgi (Italy, 21) v M Frech (Poland).

Court No 5

C Liu (US) v N Parrizas-diaz (Spain); S Querrey (US) v R Berankis (Lithuania); F Krajinovic (Serbia, 26) v J Lehecka (Czech Rep); R Peterson (Sweden) v A Schmiedlov­a (Slovakia).

Court No 6

D Saville (Australia) v V Tomova (Bulgaria); Z Kolar (Czech Rep) v B Bonzi (France); I Bara (Romania) v C Paquet (France); D Novak (Austria) v F Bagnis (Argentina).

Court No 7

M Huesler (Switzerlan­d) v H Grenier (France); K Flipkens (Belgium) v J Fourlis (Australia); B Nakashima (US) v N Kuhn (Germany); S Rogers (US, 30) v P Martic (Croatia).

Court No 8

V Golubic (Switzerlan­d) v A Petkovic (Germany); X Wang (China) v A Anisimova (US, 20); R Carballes Baena (Spain) v J Thompson (Australia); D Galan (Colombia) v D Koepfer (Germany).

Court No 9

Y Wickmayer (Belgium) v L Zhu (China); M Brengle (US) v L Davis (US); A Popyrin (Australia) v H Gaston (France); A Balazs (Hungary) v R Bautista Agut (Spain, 17).

Court No 10

A Cornet (France) v Y Putintseva (Kazakhstan, 27); M Kukushkin (Kazakhstan) v J Brooksby (US, 29); L Sonego (Italy, 27) v D Kudla (US); K Kucova (Slovakia) v L Pigossi (Brazil).

Court No 11

T Daniel (Japan) v S Baez (Argentina, 31); N Borges (Portugal, 14) v M Mcdonald (US); S S Tormo (Spain, 32) v C Mchale (US);

C Vandeweghe (US) v E Rybakina (Kazakhstan, 17).

Court No 14

D Goffin (Belgium) v R Albot (Moldova); J TEICHMANN (Switzerlan­d, 18) v A Tomljanovi­c (Australia); A Bogdan (Romania) v D Yastremska (Ukraine); A Gray (GB) v C Tseng (Taipei); E Bektas (US) v B Andreescu (Canada).

Court No 15

S ZHANG (China, 33) v M Doi (Japan); J Sousa (Portugal) v R Gasquet (France); E Ruusuvuori (Finland) v Y Nishioka (Japan); Q Zheng (China) v S Stephens (US).

Court No 16

C Harrison (US) v A Rus (Netherland­s); S Kartal (GB) v D Kovinic (Mne); B Zapata Miralles (Spain) v J Sock (US); D SHAPOVALOV (Canada, 13) v A Rinderknec­h (France).

Court No 17

O Dodin (France) v J OSTAPENKO (Latvia, 12); M Zanevska (Belgium) v B KREJCIKOVA (Czech Rep, 13); H RUNE (Denmark, 24) v M Giron (US); L Broady (GB) v L Klein (Slovakia).

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom