The Sentinel

Weekend cricket fixtures

-

Tomorrow

NORTH STAFFS AND SOUTH CHESHIRE LEAGUE

Premier Division (1pm): Ashcombe Park v Bagnall Norton; Cheadle v Moddershal­l & Oulton; Checkley v Burslem; Leek v Stone SP; Longton v Porthill Park; Whitmore v Meakins.

Division One (1pm): Audley v Leycett; Eccleshall v Wood Lane, Elworth v Blythe; Endon v Little Stoke; Knypersley v Sandyford; Newcastle & Hartshill v Hem Heath.

Division Two (1pm): Alsager v Norton in Hales; Barlaston v Stafford; Bignall End v Silverdale; Oakamoor v Kidsgrove; Porthill Park 2nd v Sandbach; Rode Park & Lawton v Caverswall.

Division Three (1pm): Hanford v Eccleshall 2nd; Hem Heath 2nd v Longton 2nd; Meakins 2nd v Audley 2nd; Moddershal­l & Oulton 2nd v Crewe; Stone SP 2nd v Checkley 2nd; Wedgwood v Cheadle 2nd.

Division Four (1pm): Bagnall Norton 2nd v Elworth 2nd; Moddershal­l & Oulton 3rd v Stone SP 3rd; Onneley v Newcastle & Hartshill 2nd; Porthill Park 3rd v Barlaston 2nd; Silverdale 2nd v Bignall End 2nd; Woore v Hem Heath 3rd.

Division Five (1pm): Blythe 2nd v Ashcombe Park 2nd; Caverswall 2nd v Leek 2nd; Little Stoke 2nd v Alsager 2nd; Meakins 3rd v Whitmore 2nd; Moddershal­l & Oulton 5th v Knypersley 2nd; Stafford 2nd v Sandon.

Division Six (1pm): Burslem 2nd v Stafford 3rd; Church Eaton v Oakamoor 2nd; Leycett 2nd v Moddershal­l & Oulton 4th; Newcastle & Hartshill 3rd v Hanford 2nd; Norton in Hales 2nd v Endon 2nd; Sandyford 2nd v Moddershal­l & Oulton 6th.

Division Seven (1pm): Checkley 3rd v Wedgwood 2nd; Kidsgrove 2nd v Audley 3rd; Newcastle & Hartshill 4th v Church Eaton 2nd; Oakamoor 3rd v Betley; Porthill Park 4th v Woore 2nd; Sandbach 2nd v Onneley 2nd.

Division Eight (1pm): Cheadle 3rd v Meakins 4th; Crewe 2nd v Audlem; Stafford 4th v Porthill Park 5th.

STAFFS CLUB CHAMPIONSH­IP Premier Division (12.30pm): Beacon v Penkridge; Fordhouses v Tamworth; Lichfield v Brewood; Old Wulfrunian­s Tettenhall v Wolverhamp­ton 2nd; Wombourne v Milford Hall.

DERBYSHIRE COUNTY LEAGUE Division Four South (South - 1pm): Alrewas 2nd v Burton; Dunstall 2nd v Lullington Park 2nd; Uttoxeter v Abbots Bromley.

Sunday

STONE AND DISTRICT LEAGUE Pinfold Trophy (2pm): Cheadle v Ashcombe Park; Barlaston v Moddershal­l Sport Asia; Knypersley v Alsager.

Wildblood Cup (2pm): Hem Heath v Modd

Phoenix; Newcastle & H v Burslem; Crewe v Porthill Park.

Hassell Trophy North (2pm): Sandyford v Bignall End; Sandworthf­ield v Betley; Audley v Onneley; Leycett 3 v Sandbach.

Hassell Trophy South (2pm): Oakamoor A v Endon; Checkley v Stone SP; Eccleshall v Leek; Meakins v Bagnall Norton 3.

Spear Travels Cup North (2pm): Bagnall Norton 4 v Market Drayton; Wistaston v Leycett; Ashcombe Park Dev v Whitmore; Hanford v Oakamoor B.

Spear Travels Cup South (2pm): Longton v Wedgwood; Hanford v Oakamoor B; Meir Heath v Cheadle 2; Forton v Caverswall.

KIDSGROVE AND DISTRICT JUNIOR LEAGUE Under-18s (9.30am): Longton v Hem Heath; Porthill Park v Sandyford; Stone SP v Meakins.

Under-13s eight-a-side (9.30am): Bagnall Norton v Alsager; Leycett v Wood Lane; Porthill Park v Bignall End; Stone SP v Little Stoke.

Under-13s Section X (9.30am): Ashcombe Park v Checkley; Cheadle v Knypersley; Endon v Oakamoor.

Under-13s Section Y (9.30am): Audley v Newcastle & Hartshill; Meakins v Porthill Park; Nantwich v Woore.

Under-13s Section Z (9.30am): Barlaston v Stone SP; Little Stoke v Longton; Moddershal­l & Oulton v Hem Heath.

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom