The Sentinel

Weekend cricket fixtures

-

Tomorrow

DAVANTI TYRES NORTH STAFFS AND SOUTH CHESHIRE LEAGUE Premier Division (noon): Cheadle v Moddershal­l & Oulton; Meakins v Hem Heath; Leek v Checkley; Longton v Elworth; Porthill Park v Burslem; Stone SP v Bagnall Norton.

Division One (noon): Audley v Wood Lane; Endon v Eccleshall; Blythe v Norton in Hales; Newcastle & Hartshill v Ashcombe Park; Sandbach v Whitmore; Sandyford v Knypersley.

Division Two (12.30pm): Alsager v Silverdale; Barlaston v Moddershal­l & Oulton 2nd; Leycett v Porthill Park 2nd; Little Stoke v Caverswall; Oakamoor v Bignall End; Stafford v Stone SP 2nd.

Division Three (12.30pm): Checkley 2nd v Meakins 2nd; Eccleshall 2nd v Cheadle 2nd; Elworth 2nd v Longton 2nd; Hem Heath 2nd v Hanford; Meir Heath v Newcastle & Hartshill 2nd; Wedgwood v Rode Park & Lawton.

Division Four (1pm): Bagnall Norton 2nd v Audley 2nd; Bignall End 2nd v Crewe; Hem Heath 3rd v Onneley; Moddershal­l & Oulton 3rd v Leek 2nd; Moddershal­l & Oulton 4th v Barlaston 2nd; Silverdale 2nd v Porthill Park 3rd.

Division Five (1pm): Ashcombe Park 2nd v Alsager 2nd; Knypersley 2nd v Meir Heath 2nd; Burslem 2nd v Little Stoke 2nd; Caverswall 2nd v Stone SP 3rd; Norton in Hales 2nd v Blythe 2nd; Sandon v Woore.

Division Six (1pm): Betley v Oakamoor 2nd; Church Eaton v Stafford 3rd; Hanford 2nd v Stafford 2nd; Moddershal­l & Oulton 5th v Leycett 2nd; Newcastle & Hartshill 3rd v Sandyford 2nd; Whitmore 2nd v Meakins 3rd.

Division Seven (1pm): Audlem v Audley 3rd; Checkley 3rd v Sandbach 2nd; Onneley 2nd v Cheadle 3rd; Rode Park & L 2nd v Porthill Park 4th; Wood Lane 2nd v Kidsgrove; Woore 2nd v Endon 2nd.

Division Eight (1pm): Cheadle 4th v Oakamoor 3rd; Crewe 2nd v Market Drayton; Nantwich 3rd v Wedgwood 2nd; Oakamoor 4th v Moddershal­l & Oulton 6th; Porthill Park 5th v Betley 2nd; Sandbach 3rd v Newcastle & Hartshill 4th; Stafford 4th v Church Eaton 2nd; Whitmore 3rd v Hem Heath 4th.

CHESHIRE COUNTY LEAGUE Premier Division: Alderley Edge v Toft; Brooklands v Bowdon; Chester Boughton Hall v Didsbury; Hyde v Nantwich; Oulton Park v Widnes; Oxton v Neston.

Division One: Alvanley v Congleton; Bollington v Cheadle; Lindow v Bramhall; Macclesfie­ld v Grappenhal­l; Sale v Timperley; Urmston v Marple.

Division Two: Haslington v Cheadle Hulme; Mobberley v Christleto­n; Port Sunlight v Ashton on Mersey; Stockport Georgians v Hale Barns; Upton v Romiley; Warrington v Davenham.

SOUTH STAFFS LEAGUE Premier Division: Beacon v Pelsall; Fordhouses v Wolverhamp­ton 2nd; Milford Hall v Hammerwich; Penkridge v Whittingto­n; Tamworth v Cannock; Wombourne v Brewood.

DERBYSHIRE COUNTY LEAGUE

Division Four South: Abbots Bromley v Melbourne Town; Breadsall v Spondon 3rd; Hilton v Alvaston & Boulton 2nd; Swarkeston­e 2nd v Hartshorne; Uttoxeter v Ticknall 2nd; Wootton v Dunstall 2nd.

Sunday

NATIONAL COUNTIES CRICKET ASSOCIATIO­N TWENTY20 CUP

Group One (11am & 2.30pm): Cumbria v Staffordsh­ire (Carlisle); Northumber­land v Cheshire (South Northumber­land).

TALBOT CUP Round two:

Leek v Moddershal­l & Oulton.

STONE AND DISTRICT LEAGUE

Premier Division (2pm): Barlaston 3rd v Ashcombe Park;

Bignall End 3rd v Cheadle; Burslem 3rd v Little Stoke A; Porthill Park v Alsager A.

Division One (2pm): Leek v Hem Heath; Little Stoke

B v Longton 3rd; Newcastle & Hartshill v Moddershal­l & Oulton Sport Asia; Onneley v Knypersley.

Division Two (2pm): Bagnall Norton 3rd v Audley; Checkley v Hanford 3rd; Meakins v Leycett 3rd; Oakamoor v Betley.

Section A North (2pm): Alsager B v Sandbach 4th; Cheadle 2nd v Rode Park & Lawton; Endon 3rd v Sandyford 3rd; Wistaston Village 3rd v Oakamoor 2nd.

Section A South (2pm): Caverswall v Whitmore; Eccleshall 3rd v Wedgwood; Meir Heath v Barlaston 4th; Stone SP v Blythe.

Section B North (2pm): Kidsgrove v Burslem 4th; Longton 4th v Bagnall Norton Academy; Wedgwood 2nd v Bignall End 4th.

Section B South (2pm): Church Eaton v Stone SP 2nd; Moddershal­l & Oulton 2nd v Norton in Hales; Whitmore 2nd v Forton.

Section B X (2pm): Leycett 4th v Milford Hall.

KIDSGROVE AND DISTRICT JUNIOR LEAGUE Under-18s (9.30am): Moddershal­l & Oulton v Stafford; Porthill Park v Bignall End; Stone SP v Hem Heath; Whitmore v Sandyford.

Under-13s Section Y (9.30am): Hem Heath v Porthill Park; Knypersley v Newcastle & Hartshill; Leek v Longton; Rode Park & Lawton v Whitmore.

Under-13s Section Z (9.30am): Barlaston v Oakamoor; Cheadle v Stone SP; Moddershal­l & Oulton v Checkley; Stafford v Little Stoke.

w eight-a-side (10am): Bignall End v Caverswall; Endon v Wedgwood; Newcastle & Hartshill v Audley; Stone SP v Burslem; Uttoxeter v Porthill Park; Wood Lane v Leycett; Woore v Bagnall Norton.

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom