The Sentinel

Weekend cricket fixtures

-

Tomorrow DAVANTI TYRES NORTH STAFFS AND SOUTH CHESHIRE LEAGUE Premier Division (noon):

Bagnall Norton v Cheadle; Checkley v Stone SP; Elworth v Burslem; Hem Heath v Porthill Park; Leek v Meakins; Moddershal­l & Oulton v Longton.

Division One (noon): Ashcombe Park v Endon; Knypersley v Sandbach; Eccleshall v Audley; Newcastle & Hartshill v Sandyford; Norton in Hales v Whitmore; Wood Lane v Blythe.

Division Two (12.30pm): Caverswall v Leycett; Moddershal­l & Oulton 2nd v Bignall End; Porthill Park 2nd v Barlaston; Silverdale v Oakamoor; Stafford v Alsager; Stone SP 2nd v Little Stoke.

Division Three (12.30pm): Cheadle 2nd v Meir Heath; Hanford v Elworth 2nd; Meakins 2nd v Hem Heath 2nd; Longton 2nd v Newcastle & Hartshill 2nd; Rode Park & Lawton v Checkley 2nd; Wedgwood v Eccleshall 2nd.

Division Four (1pm): Audley 2nd v Moddershal­l & Oulton 3rd; Barlaston 2nd v Leek 2nd; Bignall End 2nd v Bagnall Norton 2nd; Crewe v Hem Heath 3rd; Onneley v Silverdale 2nd; Porthill Park 3rd v Moddershal­l & Oulton 4th.

Division Five (1pm): Alsager 2nd v Knypersley 2nd; Burslem 2nd v Caverswall 2nd; Blythe 2nd v Woore; Little Stoke 2nd v Ashcombe Park 2nd; Meir Heath 2nd v Norton in Hales 2nd; Stone SP 3rd v Sandon.

Division Six (1pm): Meakins 3rd v Newcastle & Hartshill 3rd; Leycett 2nd v Hanford 2nd; Oakamoor 2nd v Church Eaton; Sandyford 2nd v Betley; Stafford 3rd v Stafford 2nd; Whitmore 2nd v Moddershal­l & Oulton 5th.

Division Seven (1pm): Audley 3rd v Kidsgrove; Cheadle 3rd v Wood Lane 2nd; Endon 2nd v Rode Park & Lawton 2nd; Porthill Park 4th v Checkley 3rd; Sandbach 2nd v Audlem; Woore 2nd v Onneley 2nd.

Division Eight (1pm): Betley 2nd v Cheadle 4th; Church Eaton 2nd v Wedgwood 2nd; Hem Heath 4th v Market Drayton; Moddershal­l & Oulton 6th v Nantwich 3rd; Newcastle & Hartshill 4th v Stafford 4th; Oakamoor 4th v Oakamoor 3rd; Sandbach 3rd v Crewe 2nd; Whitmore 3rd v Porthill Park 5th.

CHESHIRE COUNTY LEAGUE Premier Division: Alderley Edge v Bowdon; Didsbury v Oxton; Hyde v Chester Boughton Hall; Nantwich v Brooklands; Toft v Oulton Park; Widnes v Neston.

Division One: Cheadle v Bramhall; Congleton v Lindow; Grappenhal­l v Sale; Macclesfie­ld v Alvanley; Marple v Bollington; Urmston v Timperley.

Division Two: Cheadle Hulme v Christleto­n; Davenham v Port Sunlight; Hale Barns v Haslington; Romiley v Mobberley; Stockport Georgians v Ashton on Mersey; Warrington v Upton.

SOUTH STAFFS LEAGUE Premier Division: Brewood v Milford Hall; Cannock v Wombourne; Hammerwich v Pelsall; Penkridge v Fordhouses; Whittingto­n v Tamworth; Wolverhamp­ton 2nd v Beacon.

DERBYSHIRE COUNTY LEAGUE Division Four South: Alvaston & Boulton 2nd v Uttoxeter; Hartshorne v Breadsall; Melbourne Town v Wootton; Spondon 3rd v Hilton; Swarkeston­e 2nd v Abbots Bromley; Ticknall 2nd v Dunstall 2nd.

Sunday

NCCA KNOCKOUT TROPHY Group Three (11am): Cambridges­hire v Cheshire (Exning Park).

TALBOT CUP

Round Two (1pm): Endon v Elworth.

STONE AND DISTRICT LEAGUE Pinfold Trophy (2pm): Alsager A v Knypersley; Bignall End 3rd v Leycett 3rd; Leek v Hanford 3rd; Moddershal­l & Sport Asia v Cheadle.

Hassell Trophy (2pm): Caverswall v Bignall End 4th; Cheadle 2nd v Leycett 4th; Eccleshall v Stone SP 2nd; Meir Heath v Church Eaton; Milford Hall v Sandyford; Wedgwood v Whitmore; Whitmore 2nd v Endon.

Wildblood Cup (2pm): Hem Heath v Checkley; Little Stoke A v Ashcombe Park; Newcastle & Hartshill v Longton; Onneley v Little Stoke B.

Spear Travels Cup (2pm): Bagnall Norton 4th v Alsager B; Barlaston 4th v Wedgwood 2nd; Moddershal­l & Oulton v Norton in Hales; Rode Park & Lawton v Kidsgrove.

KIDSGROVE LEAGUE Under-18s Division (9.30am): Bignall End v Stafford; Hem Heath v Sandyford; Meakins v Whitmore; Stone SP v Moddershal­l & Oulton.

Under-13s Section Y (9.30am): Leek v Newcastle & Hartshill; Porthill Park v Longton; Rode Park & Lawton v Knypersley; Whitmore v Hem Heath.

Under-13s Section Z (9.30am): Barlaston v Stone SP; Checkley v Oakamoor; Little Stoke v Cheadle; Moddershal­l & Oulton v Stafford.

Under-13s eight-a-side (10am): Bagnall Norton v Endon; Burslem v Wood Lane; Caverswall v Audley; Leycett v Uttoxeter; Newcastle & Hartshill v Stone SP; Porthill Park v Woore; Wedgwood v Bignall End.

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom