The Sentinel

Weekend cricket fixtures

-

Tonight

CRICKET CAVE TWENTY20 CUP Round two (6pm): Bagnalll Norton v Whitmore; Burslem v Moddershal­l & Oulton; Cheadle v Ashcombe Park; Checkley v Audley; Elworth v Porthill Park; Leek v Stone SP; Longton v Sandbach; Norton in Hales v Meakins.

Tomorrow

DAVANTI TYRES NORTH STAFFS AND SOUTH CHESHIRE LEAGUE Premier Division (noon): Cheadle v Hem Heath; Checkley v Elworth; Meakins v Porthill Park; Leek v Burslem; Longton v Stone SP; Moddershal­l & Oulton v Bagnall Norton. Division One (noon): Ashcombe Park v Norton in Hales; Audley v Knypersley; Blythe v Endon; Newcastle & H v Whitmore; Sandyford v Sandbach; Wood Lane v Eccleshall. Division Two (12.30pm): Alsager v Oakamoor; Barlaston v Little Stoke; Leycett v Silverdale; Porthill Park 2nd v Caverswall; Stafford v Bignall End; Stone SP 2nd v Moddershal­l & Oulton 2nd.

Division Three (12.30pm): Eccleshall 2nd v Meir Heath; Elworth 2nd v Checkley 2nd; Hanford v Meakins 2nd; Hem Heath 2nd v Cheadle 2nd; Rode Park & Lawton v Longton 2nd; Wedgwood v Newcastle & Hartshill 2nd.

Division Four (1pm): Bagnall Norton 2nd v Moddershal­l & Oulton 3rd; Bignall End 2nd v Leek 2nd; Crewe v Barlaston 2nd; Moddershal­l & Oulton 4th v Hem Heath 3rd; Porthill Park 3rd v Onneley; Silverdale 2nd v Audley 2nd.

Division Five (1pm): Knypersley 2nd v Stone SP 3rd; Burslem 2nd v Woore; Caverswall 2nd v Sandon; Little Stoke 2nd v Blythe 2nd; Meir Heath 2nd v Alsager 2nd; Norton in Hales 2nd v Ashcombe Park 2nd.

Division Six (1pm): Betley v Leycett 2nd; Church Eaton v Newcastle & Hartshill 3rd; Meakins 3rd v Stafford 3rd; Moddershal­l & Oulton 5th v Hanford 2nd; Oakamoor 2nd v Sandyford 2nd; Whitmore 2nd v Stafford 2nd.

Division Seven (1pm): Audlem v Rode Park 2nd; Checkley 3rd v

Cheadle 3rd; Endon 2nd v Audley 3rd; Onneley 2nd v Wood Lane 2nd; Sandbach 2nd v Porthill Park 4th; Woore 2nd v Kidsgrove.

Division Eight (1pm): Cheadle 4th v Oakamoor 4th; Hem Heath 4th v Church Eaton 2nd; Newcastle & Hartshill 4th v Wedgwood 2nd; Oakamoor 3rd v Moddershal­l & Oulton 6th; Porthill Park 5th v Nantwich 3rd; Sandbach 3rd v Market Drayton; Stafford 4th v Crewe 2nd; Whitmore 3rd v Betley 2nd.

CHESHIRE COUNTY LEAGUE Premier Division: Alderley Edge v Didsbury; Chester Boughton Hall v Oxton; Hyde v Neston; Nantwich v Widnes; Oulton Park v Brooklands; Toft v Bowdon

Division One: Alvanley v Lindow; Bollington v Sale; Grappenhal­l v Cheadle; Macclesfie­ld v Bramhall; Marple v Timperley; Urmston v Congleton.

Division Two: Davenham v Cheadle Hulme; Hale Barns v Ashton on Mersey; Haslington v Port Sunlight; Stockport Georgians v Romiley; Upton v Mobberley; Warrington v Christleto­n.

SOUTH STAFFS LEAGUE Premier Division: Beacon v Fordhouses; Cannock v Brewood; Hammerwich v Whittingto­n; Pelsall v Penkridge; Tamworth v Milford Hall; Wombourne v Wolverhamp­ton 2nd. DERBYSHIRE COUNTY LEAGUE Division Four South: Abbots Bromley v Wootton; Dunstall 2nd v Swarkeston­e 2nd; Hartshorne v Ticknall 2nd; Hilton v Melbourne Town; Spondon 3rd v Alvaston & Boulton 2nd; Uttoxeter v Breadsall.

Sunday

NCCA KNOCKOUT TROPHY Group Three (11am): Cheshire v Suffolk (Didsbury).

Group Four (11am): Buckingham­shire v Staffordsh­ire (Gerrards Cross).

STONE AND DISTRICT LEAGUE Pinfold Trophy (2pm): Barlaston v Bignall End 3rd; Hanford v Alsager A; Oakamoor v Moddershal­l & Oulton Sport Asia; Porthill Park v Burslem.

Hassell Trophy (2pm): Cheadle 2nd v Bagnall Norton 4th; Church Eaton v Stone SP 2nd; Milford Hall v Whitmore 2nd; Whitmore v Forton.

Wildblood Cup (2pm): Audley v Little Stoke B; Bagnall Norton 3rd v Meakins; Betley v Little Stoke A; Checkley v Longton 3rd.

Spear Travels Cup (2pm): Alsager B v Burslem 4th; Blythe v Kidsgrove; Longton 4th v Barlaston 4th; Stone SP v Moddershal­l & Oulton.

KIDSGROVE JUNIOR LEAGUE Under-18s Division (9.30am): Bignall End v Porthill Park; Hem Heath v Meakins; Sandyford v Stone SP; Stafford v Whitmore.

Under-13s Section Y (9.30am): Longton v Leek; Newcastle & Hartshill v Knypersley; Porthill Park v Hem Heath; Whitmore v Rode Park & Lawton.

Under-13s Section Z (9.30am): Checkley v Moddershal­l & Oulton; Little Stoke v Stafford; Oakamoor v Barlaston; Stone SP v Cheadle.

Under-13s eight-a-side (10am): Caverswall v Leycett; Uttoxeter v Stone SP; Wedgwood v Porthill Park; Wood Lane v Newcastle & Hartshill; Woore v Audley.

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom