Chicago Sun-Times

HOW THEY SCORED

-

ROYALS THIRD Franco doubled to deep left. N. Lopez singled to right, Franco to third. Merrifield grounded into double play, pitcher to second to first, Franco scored, N. Lopez out at second. One run. Royals 1, Cubs 0.

CUBS FOURTH Bryant singled to right. Rizzo walked, Bryant to second. Baez singled to right, Bryant scored, Rizzo to third. Contreras grounded into double play, shortstop to second to first, Rizzo scored, Baez out at second. Two runs. Cubs 2, Royals 1.

CUBS EIGHTH Hoerner struck out swinging. Caratini grounded out to third. Bryant safe at first on throwing error by third baseman Franco. Rizzo singled to right center, Bryant to third. Baez singled to right, Bryant scored, Rizzo to second. Contreras singled to deep right, Rizzo scored, Baez to third. Two runs. Cubs 4, Royals 1.

CUBS NINTH Happ doubled to left. Heyward grounded out to third. Hoerner lined out to right. Caratini singled to right, Happ scored. Bryant singled to center, Caratini scored on fielding error by center fielder Merrifield, Bryant to second. Two runs. Cubs 6, Royals 1.

Newspapers in English

Newspapers from United States