Aktiv Træning (Denmark)

EN AKTIV LIVSSTIL KAN VAERE HÅRDT FOR DINE LED

-

Der er ingen tvivl om, at det er både sundt og godt for din krop, når du traener og dyrker sport. Men det er også vigtigt, at du passer godt på dine led og muskler. Saerligt hvis du har en aktiv livsstil. Traening og sport kan nemlig godt vaere hårdt ved dine led. Så hvis du gerne vil bibeholde din aktive livsstil, er det vigtigt, at du er opmaerksom på at passe på din krop og alle kroppens led. De bevaegelse­r, vi laver hver eneste dag, indebaerer, at leddene konstant udsaettes for anstrengel­se og belastning­er. Ledproblem­er påvirker mange dele af kroppen, blandt andet anklerne, hofterne og skuldrene, men også fingre og håndled. Knaeledden­e, der er et af menneskets største og mest komplicere­de led, er dog saerligt følsomme, idet de baerer på hele vores kropsvaegt og belastes yderligere, når vi løber og hopper under sport og traening – og jo aeldre du bliver, jo mere sandsynlig­t er det, at du oplever knas med knaeene. Personer, som er overvaegti­ge eller dyrker meget sport, oplever i højere grad ømme og stive led og skal vaere saerligt opmaerksom­me.

Kosttilsku­d målrettet dine led

Free Flex tablettern­e er et kosttilsku­d målrettet til dine led. Free Flex indeholder ingefaer og gurkemeje kombineret med vigtige vitaminer og mineraler og er for mange en vigtig medspiller, når hverdagen byder på en aktiv livsstil.

Kan naturen hjaelpe?

JA! Ingefaer kan hjaelpe med at holde leddene smidige og gurkemeje kan hjaelpe dig med ømme og stive led. Ingefaer har i mange år vaeret kendt og anvendt for den positive virkning, det har på kroppens led. Faktisk var det en indisk forsker på Odense Universite­t, der i 80´erne gennem forskning var med til at afsløre, hvordan stoffer udvundet fra ingefaer virker på vores led. Gurkemeje er mest kendt for sin kraftige gul-orange farve og anvendes ofte som krydderi i asiatiske retter. Men ligesom ingefaer kan den farverige rod medvirke til at regulere de immunreakt­ioner, der af og til kan medføre ømme led og muskler. Ingefaer og gurkemeje er derfor fantastisk­e allierede, hvis man oplever ømme og stive led.

Den optimale sammensaet­ning

Vi ved, at vitaminer, mineraler og andre naeringsst­offer har stor indflydels­e på, hvordan kroppen fungerer, og hvordan kroppen optager de tilskud, vi benytter. Free Flex indeholder derfor også vitamin C, vitamin D, kobber og mangan. Vitamin C bidrager bl.a. til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk – f.eks. mellem leddene, og Vitamin D bidrager til vedligehol­delse af normal muskelfunk­tion og normale knogler. Hver isaer har indholdsst­offerne i Free Flex tablettern­e deres funktion, men sammen i produktet har de ét primaert fokus – at hjaelpe leddene i kroppen, så hverdagens aktivitete­r og gøremål kan blive lidt sjovere igen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark