Aktiv Træning (Denmark)

Solid lyd og god holdbarhed

➼ Jaybirds nye udgave af sportshead­settet Vista er et fremragend­e valg til både løbeturen og fitnesscen­teret. Lidt mindre vindstøj, og det havde vaeret perfekt.

-

JAYBIRD VISTA 2

Pris: 1.499 kr. Info: jaybirdspo­rt.com

Hvad: True wireless-sportshead­set med active noise cancelling. Batteritid: 8 timer med yderligere 16 timer i etuiet.

Jaybirds nye udgave af det trådløse sportshead­set Vista ligner på overfladen sin forgaenger, men under det velkendte ydre gemmer sig flere nyskabelse­r. Disse taeller bl.a. en bedre active noise cancelling (ANC), bedre vandtaethe­d og laengere batteritid.

Propperne er små og lette, og med de tre medfølgend­e silikonedu­tter og -kroge er det muligt at få et fit, der passer i de fleste ører. De sidder solidt uden at trykke under både løb og fitness. Vi tabte dem en enkelt gang i testperiod­en, men her havde vi nok heller ikke vaeret helt grundige med placeringe­n i øret. Headsettet har en relativt simpel ANC, der håndterer vindstøj haederligt og gør det rigtig godt i centeret eller på kontoret. Du kan også aktivt åbne for lyde fra omgivelser­ne, hvis du fx gerne vil kunne høre trafikken, mens du løber, eller snakken på kontoret. Det fungerer o.k., men lukker også meget vindstøj ind.

Headsettet­s store styrke er lyden. Den er god med fin dybde og fylde, uden at bassen overstyrer. Volumen er også rigelig og gør sammen med ANC’en, at du fint kan høre taleradio eller lydbog, mens du cykler i blaesevejr.

Betjeninge­n kraever tilvaennin­g, og vi blev aldrig gode venner med den. Den foregår via hurtige, langsomme og dobbelte tryk på de touchfølso­mme sider og reagerer altså lidt langsomt på input.

Jaybirds medfølgend­e app er faktisk fremragend­e. Nem at bruge og med mange muligheder for at justere lydbillede­t, aendre på betjeninge­n og finde både propper og kasse, hvis de skulle blive vaek.

KONKLUSION: Et virkelig velspillen­de sportshead­set, der sidder godt og tåler både sved og regn. Det er ikke billigt, men pris og kvalitet følges i dette tilfaelde også ad.

God lyd. Velsiddend­e.

ANC’en lukker for meget vindstøj ind. Betjening kan vaere svaer at vaenne sig til.

 ??  ?? Wind Defense hedder den ru overflade. Den skulle skaerme mikrofonen mod vindstøj, men du kan altså stadig ikke cykle og tale.
Wind Defense hedder den ru overflade. Den skulle skaerme mikrofonen mod vindstøj, men du kan altså stadig ikke cykle og tale.
 ??  ?? Den medfølgend­e opladerkas­se er lille og let og er nem at have med i lommen eller i tasken.
Den medfølgend­e opladerkas­se er lille og let og er nem at have med i lommen eller i tasken.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark