Aktiv Træning (Denmark)

Kom tørskoet hjem fra trailløbet

Fra Adidas’ lidt hemmelige traillinje kommer her en glimrende allrounder til dig, der gerne vil holde fødderne tørre og varme under en tur i mudderet.

-

ADIDAS TERREX AGRAVIC FLOW GORE-TEX TRAIL

Pris: 1.299 kr.

Hvad: Trailsko med Gore-Tex-membran. Vaegt: 316 gram. Stack: 26 mm/20 mm. Drop: 6 mm.

Hvis du som os hører til dem, der synes, at Adidas er faldet lidt af på den med ordinaere løbesko og uinspirere­t tøj, så lad os fortaelle dig en hemmelighe­d: Kig efter Terrex, der er Adidas’ outdoorlin­je. Det er her, alt deres trailløbsu­dstyr befinder sig, og det er af en helt anden kaliber. Flotte design og laekre, tekniske produkter. Således også skoen her. En laekker, velsiddend­e trailsko til de våde, kolde og mudrede dage, der jo nok kommer flere og flere af.

Skoen sidder til om foden med et relativt taet fit om hael og over midtfoden. Taeerne har lidt mere plads, men det er ikke en sko til brede fødder. Overdelens materiale er o.k. straekbart og former sig til dels efter foden, men den indlagte Gore-Tex-membran gør den også lidt stiv.

Gore-Texen sørger også for varme og vandtaethe­d. For os er den et tveaegget svaerd – jo, det er dejligt på en kold, snefyldt dag, men miljøet inde i skoen bliver hurtigt varmt og fugtigt, hvis vand fx traenger ind fra oven. Dertil øger det også vaegten, og skoen er sammen med den dejlige Boost-sål og sin kraftige Continenta­l-sål ikke let. Det maerker man dog ikke ude på stierne, for med sit lave stack og drop afvikler den let og hurtigt, og Boosten bidrager med sit velkendte bounce.

Ydersålen er som naevnt lavet i samarbejde med Continenta­l. Knopperne er semigrove, og grebet er fremragend­e på løst grus, mudrede skovstier og fedtede rødder. På faste underlag savner skoen lidt daempning.

KONKLUSION: En rigtig haederlig allrounder til våde, fedtede forhold. Varm og taet takket vaere Gore-Tex og et godt valg til trailløber­en med tendens til kolde fødder.

Taet pasform. Godt greb. Fin pris for en Gore-Tex-sko. Måske lidt for varm. Også lille i størrelsen, så prøv, inden du køber.

 ??  ?? Forstaerkn­inger rundt langs snuden beskytter både taeer og sko mod skarpe sten og rødder.
Mellemsåle­n består af blød Boostskum og en fastere EVA. Det giver en god balance og en sko, der er blød uden at vaere ustabil.
Forstaerkn­inger rundt langs snuden beskytter både taeer og sko mod skarpe sten og rødder. Mellemsåle­n består af blød Boostskum og en fastere EVA. Det giver en god balance og en sko, der er blød uden at vaere ustabil.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark