Aktiv Træning (Denmark)

4 FORDELE VED EN KICKBIKE

-

TRAENING

En kickbike kan benyttes til alt fra korte intervalle­r til laengere ture i jaevnt tempo. Du får hurtigt pulsen op og traener både ben, baller, core og arme. Traeningen er desuden skånsom mod leddene, så den kan også bruges, hvis du fx har smerter ved løb.

TERRAEN

Der findes forskellig­e modeller af kickbikes. Sportsmode­llerne kan bruges på asfalt og grusstier, mens crossmodel­lerne er designet til kørsel i udfordrend­e terraen på fx MTBspor. Disse kan dog også fint bruges på asfaltture­ne. Se fx bykick.dk.

OPBYGNING

En kickbike består groft sagt af to hjul, en fodplade, et styr samt for- og bagbremse. Den er altså markant mere simpel end en cykel, og der er dermed faerre dele, der risikerer at gå i stykker. Du skal heller ikke ud at investere i specielt tøj og specielle sko.

HUMØR

Er du på udkig efter et sjovt alternativ til anden konditions­traening, så kan en kickbike vaere en idé. Det er et alsidigt traeningsr­edskab, som også kan bruges til adventuret­ure med oppakning – og man kan sågar spaende sin hund foran kickbiken.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark