Aktiv Træning (Denmark)

God lyd, men ikke til alle

➼ De nye Galaxy Buds2 Pro fra Samsung byder på virkelig super lyd, men du skal vaere Android-bruger for at få det fulde udbytte.

-

GALAXY BUDS2 PRO

Hvad: Headset med lav vaegt og aktiv støjredukt­ion. Vaegt: 5,5 g. Spilletid: 5 timer med ANC (8 timer uden). Pris: 1.800 kr. Info: samsung.com

Vi begynder lige med lidt brok. Hvis du ikke har en Android-telefon, kan du nemlig godt springe over denne anmeldelse, for Galaxy Buds2 Pro er ikke lavet til iOS. Du kan godt slutte headsettet til din iPhone via Bluetooth, men der findes ingen iOS-app, så du kan kun bruge de allermest basale funktioner og glemme alt om at lave din egen opsaetning eller installere nye softwareop­dateringer.

Og det er aergerligt. Med Galaxy Buds2 Pro har Samsung nemlig lavet et superlaekk­ert headset, som burde vaere tilgaengel­igt for alle. Lyden er skarp og dyb, og de to enheder spiller godt sammen, så du får et imponerend­e lydbillede med masser af detaljer. I forhold til forgaenger­en er Buds2 Pro blevet 15 procent mindre, og det kan maerkes. De små enheder ligger godt og sikkert i øret, og med en vaegt på kun 5,5 gram glemmer man nemt, at man har dem i.

Galaxy Buds2 Pro har selvfølgel­ig aktiv støjredukt­ion til at reducere forstyrren­de lyde fra dine omgivelser. Det fungerer udmaerket til almindelig støj – isaer når man lytter til musik samtidig – men vi savner, at folks stemmer kunne blive daempet mere.

Touchkontr­ollen fungerer til gengaeld rigtig godt. Du behøver kun at røre headsettet forholdsvi­s let for at pause musikken eller hoppe videre til naeste nummer. Og så virker det også, hvis du har handsker eller en tynd hue på, hvilket er et stort plus i de kolde måneder. Til gengaeld savner vi, at man selv kan bruge appen til at indstille, hvad der skal ske, når man trykker på høretelefo­nerne. Her er du bundet til Samsungs egen opsaetning.

KONKLUSION: God lyd, men støjredukt­ionen kunne vaere bedre. Og aergerligt, at der ikke findes en app til iPhone-brugere.

Virkelig godt lydbillede.

Høj pris og kun app til Android.

 ?? ?? Galaxy Buds2 Pro har 30 timers batteritid i etuiet, som kan oplades trådløst.
Galaxy Buds2 Pro har 30 timers batteritid i etuiet, som kan oplades trådløst.
 ?? ?? Headsettet har voice detect, så musikken stopper, når du siger noget.
Hver earplug har tre mikrofoner, som arbejder sammen med den aktive støjredukt­ion.
Headsettet har voice detect, så musikken stopper, når du siger noget. Hver earplug har tre mikrofoner, som arbejder sammen med den aktive støjredukt­ion.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark