Aktiv Træning (Denmark)

Fyr op under traeningen

➼ Med Flip 6 har amerikansk­e JBL lavet en højttaler, der kan levere et solidt soundtrack til din traening – uanset om du gør det i solskin eller i øsende regnvejr.

-

JBL FLIP 6

Hvad: Kraftig og vandtaet Bluetooth-højttaler. Vaegt: 0,55 kilo. Effekt: 30 watt. Batteri: 12 timer. Pris: 1.099 kr. Info: jbl.com

Der er ikke ret meget godt at sige om den coronaepid­emi, vi har vaeret igennem. Det skulle da lige vaere, at mange flere er begyndt at traene udenfor i grupper, og den tendens ser ud til at fortsaette. Hvis du har det ligesom os, så skal der dog masser af lyd til at fyre op under traeningen, og her kommer JBL til undsaetnin­g med deres højttaler Flip 6.

Under stoffet – midt på højttalere­n – ligger en aflang woofer-enhed samt en diskant, som giver en virkelig klar lyd. I hver ende af højttalere­n sidder desuden to radiatorer, der tager sig af de dybe bastoner, og selvom det hele måske lyder lidt nørdet, er resultatet ikke til at tage fejl af. På trods af sin størrelse kan Flip 6 virkelig spille op til dans (eller traening). Effekten er på 30 watt, og det er godkendt – ikke mindst fordi lyden ikke forvraenge­s, men forbliver klar, selvom du skruer godt op for volumen. Højttalere­n er dog bedre til tungere musik som rock, dance og hiphop, end den er til klassisk musik, hvor den godt kan komme lidt til kort med de finere nuancer.

Den er desuden IP67-certificer­et, hvilket vil sige, at den er støvtaet og kan klare at blive nedsunket i vand til en meters dybde i kortere tid ad gangen. Regnvejr er således ingen udfordring for den. Til gengaeld undrer det os lidt, at der ikke er nogen beskyttels­eshaette til opladersti­kket. I stedet afgiver højttalere­n en lyd, hvis den registrere­r vand, salt eller lignende. Derudover er basenheder­ne i enderne lidt udsatte. Det er heldigvis muligt at tilkøbe beskyttels­esnet, som passer ind i enderne af højttalere­n, men i vores bog burde den slags følge med.

KONKLUSION: En højttaler, hvor du får virkelig meget lyd i forhold til størrelsen. Prisen er dog også derefter.

Fin kvalitet, god lyd og laekkert design.

Der burde medfølge beskyttels­e til basenheder­ne.

 ?? ?? Nettet omkring højttalere­n er staerkt og nemt at tørre af. AT anbefaler: SUPER LYD!
Nettet omkring højttalere­n er staerkt og nemt at tørre af. AT anbefaler: SUPER LYD!
 ?? ?? Flip 6 fås i en lang raekke farver, så der er noget for enhver smag.
Flip 6 fås i en lang raekke farver, så der er noget for enhver smag.
 ?? ?? Hvis du har flere Flip 6-højttalere, kan du parre dem og få mere lyd.
Hvis du har flere Flip 6-højttalere, kan du parre dem og få mere lyd.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark