Aktiv Træning (Denmark)

Hold varmen på cykelturen

GripGrab er klar med varme nyheder til den kolde tid på cyklen. Vi har testet vinterhand­sker og uldstrømpe­r for at se, om de kan holde kulden fra fingre og taeer.

-

GRIPGRAB WINDSTER 2 (handsker) + ALPINE MERINO HIGH CUT (sokker)

Hvad: Cykelhands­ker og strømper til de kolde måneder. Pris: Windster 2: 549 kr. / Alpine Merino: 249 kr. Info: gripgrab.com

Det er ikke noget problem at nyde den friske luft og blå himmel på sin cykel året rundt. I hvert fald så laenge man er klaedt rigtigt på, og det er noget, folkene fra GripGrab er eksperter i. Det lille firma, som efterhånde­n har vokset sig paent stort med over 50 ansatte, har netop opdateret sortimente­t med en stribe nye handsker og strømper til cykelfolke­t.

Hvis vi begynder med handskerne, har vi valgt den model, som hedder Windster 2. De er vindtaette, åndbare og dejlige på de dage, hvor temperatur­en ligger lige over frysepunkt­et. Samtidig har de en god bevaegelse­sfrihed og sidder taet på hånden, selvom fingrene er en smule lange. Handskerne har en lille pude for at skåne håndflader­ne på styret, men den er ikke større, end at man i princippet også kan bruge handskerne til at løbe med. Hvis det er rigtig koldt, og du skal cykle langt, kan det vaere en god idé at gå et skridt videre og investere i den model, som hedder Polaris 2, som er nummeret tykkere. Det er dog klart, at jo mere isolering der kommer i handskerne, jo mere besvaerlig­t bliver det også at betjene gear og bremser, men her er det dog til at leve med.

Ud over fingrene er det også haesligt at fryse om taeerne. Det klares dog med GripGrabs anden nyhed, nemlig et saet strømper, som består af 54 procent merinould. Og sokkerne er så lette, bløde og varme at have på, at vi mistaenker, at de er syet af elvere. Samtidig har de et godt, langt skaft (21 cm), så du får et ekstra lag under dine bibs. Samtidig er de forstaerke­de i spidsen, så du også bedre kan holde taeerne varme. Til de kolde dage og laengere ture vil det dog stadig vaere nødvendigt med et skocover til at holde vind og vand ude, men strømperne er bestemt et godt sted at begynde.

KONKLUSION: Det er tydeligt, at GripGrabs produkter er lavet af folk, som selv cykler. Og så er det bare god kvalitet, som det er en fornøjelse at tage på.

God kvalitet og fair pris.

Fingrene i handskerne er lidt lange.

 ?? ?? Strømperne er ekstra forstaerke­de under foden og øverst på laeggen.
Strømperne er ekstra forstaerke­de under foden og øverst på laeggen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark