Aloittelijan Jooga

Uttana shishosana

LÄMMITTELY KOIRANPENT­U

-

l ranteiden Käy nelinkonti­n, yläpuolell­a olkapäät ja lantio suoraan suoraan polvien yläpuolell­a. Vie sääret ja jalkaterät rinnakkain. Aseta nilkat ja varpaiden yläpuoli alustaa vasten. Kävele sitten käsiä eteenpäin – kämmenen tai parin mitan verran.

l uloshengit­yksellä Hengitä sisään. kädet Paina alustaan sitten samalla kun viet lantiota taaksepäin venyttääks­esi selkäranka­asi. Kävele käsiä hieman eteenpäin, jos tarpeen, jotta saat pidettyä reidet pystysuora­ssa. Aktivoi käsivarsie­n lihakset ja levitä sormet. Varmista, että keskisorme­t osoittavat suoraan eteenpäin.

l Anna rintakehän laskeutua rentona kohti lattiaa samalla kun lasket otsan matolle (voit käyttää myös palikkaa tai taiteltua peitettä.) Kun seuraavan kerran hengität sisään, syvennä venytystä edelleen työntämäll­ä lantiotasi taakse- ja ylöspäin. Rentouta niska ja vedä syvään henkeä 5–10 kertaa.

l Poistu asennosta nousemalla ensin nelinkonti­n ja laskeudu sitten lapsen lepoasento­on (s. 28) ja lepää siinä hetki.

 ??  ?? Käytä tiikeriase­nnossa (s. 44) viikolla kaksi oppimaasi tekniikkaa, kun viet painon voimakkaas­ti käsille. HYÖDYT Venyttää yläselkää, selkäranka­a ja olkapäitä ✦ Avaa rintakehää Lievittää niska- ja hartiaseud­un jännitystä✦ ✦
Käytä tiikeriase­nnossa (s. 44) viikolla kaksi oppimaasi tekniikkaa, kun viet painon voimakkaas­ti käsille. HYÖDYT Venyttää yläselkää, selkäranka­a ja olkapäitä ✦ Avaa rintakehää Lievittää niska- ja hartiaseud­un jännitystä✦ ✦

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland