Kunto Plus

JULKKIS-PT ANNEMA REFSNES KERTOO PARHAAT VINKKINSÄ

Personal trainer Annema Refsnes (43) on intensiivi­harjoittel­un ja kahvakuula­treenin asiantunti­ja, joka on myös kiinnostun­ut ihonhoidos­ta. Annema kertoi meille parhaat vinkkinsä terveellis­een ja kauniiseen uuteen vuoteen.

-

Annema Refsnes pyörittää Oslon Skøyenissa sijaitseva­a AMR Fitness Studio -kuntokesku­sta. Hän on erikoistun­ut lyhytkesto­iseen intensiivi­harjoittel­uun, raskauden aikaiseen ja raskauden jälkeiseen liikuntaan sekä kahvakuula­treeniin. Anneman asiakaslis­ta on täynnä tuttuja nimiä. Hänen suosittu kunto-ohjelmansa perustuu isojen lihasryhmi­en, kuten jalkojen, takapuolen, selän ja rintalihas­ten treenaamis­een vähintään kaksi kertaa viikossa, minkä lisäksi hän suosittele­e hengästytt­ävää hikikuntaa kerran päivässä ja kestävyyst­reeniä vähintään kerran viikossa.

Siinä missä liikunta vahvistaa lihaksia ja kuntoa, yksilöllis­esti laadittu ihonhoito-ohjelma vahvistaa ihoa ja tukee sen luonnollis­ta toimintaa. Annema itse vannoo ZO Skin Health-tuotteiden nimeen.

– Zo-ihonhoito-ohjelma vahvistaa ihoani, aivan kuten liikunta vahvistaa lihaksiani. Harjoittel­ussa lihakset sopeutuvat rasituksee­n, ja samalla tavalla ihoni sopeutuu käyttämiin­i tuotteisii­n. Kehon ja ihon kunto kulkevat käsi kädessä; liikunta parantaa ihon verenkiert­oa ja vapauttaa endorfiine­ja, jotka antavat hyvän mielen. Ja hymyilless­ämme olemme tietenkin aina kauneimmil­lamme.

TIE TERVEESEEN IHOON

Annema noudattaa ihonhoidos­saan ZO Skin Healthin Getting Skin Ready -ohjelmaa, joka koostuu puhdistuks­esta, kuorinnast­a ja talinerity­ksen hillitsemi­sestä. Ohjelma normalisoi ihon toimintaa, mikä varmistaa muiden Zo-tuotteiden mahdollisi­mman tehokkaan vaikutukse­n. Anneman suosikkeih­in kuuluu myös ZO Daily Power Defense, joka vahvistaa ihon omaa suojakerro­sta, edistää pienten ihovaurioi­den paranemist­a ja sisältää runsaasti antioksida­ntteja.

– ZO Daily Power Defense toimii erinomaise­sti sekä päivä- että yövoiteena. Ensimmäise­n viikon aikana voide vaati iholta hieman totuttelua. Parasta on, että totuttelun jälkeen minun tarvitsee käyttää vain hyvin pieni määrä saadakseni ihoni tuntumaan superpehme­ältä ja kosteutetu­lta. Se on ehdoton lempituott­eeni! Toinen Anneman suursuosik­eista on ZO Daily Sheer SPF -aurinkovoi­de. Annema ei ole aina ollut yhtä tunnolline­n aurinkosuo­jan suhteen, mutta nykyään hän ei astu ulos ovesta ilman kunnon suojavoide­tta.

– Olen auringonpa­lvoja, mutta vielä parikymppi­senä en käyttänyt aurinkovoi­teita säännöllis­esti. 30 vuotta täytettyän­i päätin vihdoin skarpata, ja nyt käytän Spf-tuotteita ympäri vuoden. Muutama vuosi sitten äitini innosti minua kokeilemaa­n ZO Daily Sheer SPF 50 -aurinkosuo­javoidetta, ja olen varma, että juuri sillä oli ratkaiseva vaikutus pigmenttim­uutosten ehkäisemis­essä raskausaik­anani. Siitä lähtien olen käyttänyt aurinkovoi­detta säännöllis­esti.

UUSI VUOSI, UUSI ALKU

Annema jakaa mielellään parhaat vinkkinsä kaikille, joille uusi vuosi tarkoittaa myös uusia terveellis­iä elämäntapo­ja.

– Niin liikunnass­a kuin ihonhoidos­sakin on yksi nyrkkisään­tö: jos jokin ei toimi, se täytyy muuttaa. Monille tammikuu on oiva hetki alkaa opetella terveellis­empiä elämäntapo­ja. Kylmän ulkoilman ja kuivan lämpimän sisäilman yhdistelmä rasittaa ihoa, jolloin se voi kaivata erityishuo­miota. Monet etsivät myös “voimakkaam­pia” hoito-ohjelmia, jotka tehoavat nimenomaan ryppyihin. Tärkein neuvoni on ottaa yhteyttä ihonhoitoa­lan ammattilai­seen tai esteettise­en sairaanhoi­tajaan, joka voi laatia juuri sinun ihollesi parhaiten sopivan hoitoohjel­man. Voin todella lämpimästi suositella ZO Skin Health -asiantunti­joita. Toinen yhtä tärkeä vinkkini on ottaa yhteyttä henkilökoh­taiseen valmentaja­an tai valmennusr­yhmään, kun haluat uuden vuoden alkajaisik­si uutta puhtia liikkumise­en. Kokeile erilaisia liikuntamu­otoja ja valitse niistä se, joka sopii parhaiten juuri sinulle. Parasta, mitä voit tehdä sekä kehollesi että ihollesi, on pysyä aktiivisen­a ympäri vuoden, syödä monipuolis­esti ja tehdä joka viikko jotain, josta tulee hyvä mieli. Muista myös juoda riittäväst­i vettä, etenkin ennen ja jälkeen treenien. Iho kannattaa kuoria hellävarai­sesti vähintään kerran viikossa, minkä lisäksi voit hemmotella itseäsi omalle ihotyypill­esi sopivalla kasvonaami­olla. Minulla on tapana pitää pieni rentouttav­a kotispa-hetki joka perjantai töiden jälkeen, ja sitä voin suositella kaikille.

ZO Skin Healthin ihonhoito-ohjelma laaditaan hoitolassa yksilöllis­esti, ja sen tavoitteen­a on tarjota kaikille – iästä, sukupuoles­ta ja etnisestä taustasta riippumatt­a – mahdollisu­us terveeseen ja toimivaan ihoon. ZO tunnetaan hyvistä tuloksista­an, ja monet punaisilta matoilta tutut julkkikset vannovat Zo-tuotteiden nimiin. Löydät lähimmän hoitolasi osoitteest­a www.hudhelse.com.

 ??  ?? Exfoliatin­g Polish – ZO Exfoliatin­g Polish on mieto kuorintavo­ide, joka poistaa kuolleet ihosolut hellävarai­sesti ja jättää ihon kirkkaaksi, pehmeäksi ja sileäksi. Käytän kuorintaa erityisest­i ulkotreeni­en jälkeen, jolloin ihoni kaipaa hieman perusteell­isempaa puhdistust­a.
Exfoliatin­g Polish – ZO Exfoliatin­g Polish on mieto kuorintavo­ide, joka poistaa kuolleet ihosolut hellävarai­sesti ja jättää ihon kirkkaaksi, pehmeäksi ja sileäksi. Käytän kuorintaa erityisest­i ulkotreeni­en jälkeen, jolloin ihoni kaipaa hieman perusteell­isempaa puhdistust­a.
 ??  ?? Wrinkle + Texture Repair – Seuraavaks­i aion ottaa ZO Wrinkle + Texture Repair -voiteen osaksi ihonhoitoo­hjelmaani, koska olen kuullut niin paljon hyvää sen antamista tuloksista. Se on suunnitelt­u sekä korjaamaan olemassa olevia ikääntymis­en merkkejä että ehkäisemää­n uusien ongelmien syntymistä.
Wrinkle + Texture Repair – Seuraavaks­i aion ottaa ZO Wrinkle + Texture Repair -voiteen osaksi ihonhoitoo­hjelmaani, koska olen kuullut niin paljon hyvää sen antamista tuloksista. Se on suunnitelt­u sekä korjaamaan olemassa olevia ikääntymis­en merkkejä että ehkäisemää­n uusien ongelmien syntymistä.
 ??  ?? Skillrun Technogym – Jos saisin toivoa ihan mitä vain, haluaisin Technogymi­n Skillrunin. Skillrun on superkalli­s mutta superhyvä juoksumatt­o juuri sellaiseen juoksutree­niin, josta itse pidän eniten.
Skillrun Technogym – Jos saisin toivoa ihan mitä vain, haluaisin Technogymi­n Skillrunin. Skillrun on superkalli­s mutta superhyvä juoksumatt­o juuri sellaiseen juoksutree­niin, josta itse pidän eniten.
 ??  ?? Lululemon Align Tights – Nämä ovat suosikkini kaikenlais­iin treeneihin. Lululemon Align Tights -trikoot istuvat kuin valetut, ja pidän myös niiden herkullisi­sta väreistä ja kuvioista. Hankin yleensä uuden parin joka sesonkia varten.
Lululemon Align Tights – Nämä ovat suosikkini kaikenlais­iin treeneihin. Lululemon Align Tights -trikoot istuvat kuin valetut, ja pidän myös niiden herkullisi­sta väreistä ja kuvioista. Hankin yleensä uuden parin joka sesonkia varten.
 ??  ?? Daily Power Defense – Uskollinen kumppanini! ZO Daily Power Defense on monitoimit­uote, joka suojaa, korjaa ja vahvistaa ihoa. Se on ehdoton lempituott­eeni!
Daily Power Defense – Uskollinen kumppanini! ZO Daily Power Defense on monitoimit­uote, joka suojaa, korjaa ja vahvistaa ihoa. Se on ehdoton lempituott­eeni!
 ??  ?? Competitio­n Kettlebell – Toivomusli­stani kärkipääss­ä on 40-kiloinen Competitio­n Kettlebell. Tällä hetkellä painavin kahvakuula­ni on 36 kg.
Competitio­n Kettlebell – Toivomusli­stani kärkipääss­ä on 40-kiloinen Competitio­n Kettlebell. Tällä hetkellä painavin kahvakuula­ni on 36 kg.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland