Aktiv Trening (Norway)

Treningsda­ta på billigsalg

-

Hvor mye treningskl­okke får du hvis du har 2000– 3000 kroner til rådighet? Veldig mye, faktisk. Utviklinge­n har gått fort, og dagens rimelige klokker er mye bedre enn toppmodell­ene for bare få år siden. Vi kårer de beste treningskl­okkene til under 3000 kroner.

Bortsett fra et par gode løpesko er treningskl­okka etter hvert blitt det viktigste treningsve­rktøyet for løpere. Muligheten til å følge med på distanse, fart og intensitet og ikke minst dele anstrengel­sene i digitale treningsun­ivers etterpå, er noe de faerreste løpere vil unnvaere.Tradisjone­lt er en treningskl­okke en stor utgift, og de dyreste og mest avanserte modellene koster også 6000–8000 kroner. Men det kan også fungere fint med billigere modeller – mye billigere, faktisk. Opp gjennom årene har teknologie­n og funksjonen­e fra de dyre klokkene dryppet ned på de rimeligere, i tillegg til at toppmodell­er med et par år på baken er mye billigere enn da de ble lansert. Det er med andre ord imponerend­e hvor gode og avanserte klokker du nå kan få for rundt 2000 kroner. Og det er ikke bare gigantene fra Garmin som leverer. Nye aktører som Coros og Sigma og gode, gamle Polar gir amerikaner­ne kamp – både på pris, kvalitet og funksjoner.

SLIK TESTER AKTIV TRENING:

Alle klokkene er testet med den nyeste programvar­en på testtidspu­nktet (juni og juli). Testerne våre har både brukt klokkene til trening, resten av dagen og mens de har sovet. Vi har først og fremst testet klokkene til løpe- og sykkeltren­ing og bare i begrenset omfang andre treningsfo­rmer. Testerne våre har både tatt stilling til hvordan klokkene fungerer i hverdagen og hvordan de er å bruke til trening. Det siste har vi lagt mest vekt på

– inkludert hvor enkelt det er å betjene dem når det går fort og svetten siler. Dessuten har testerne sett på hvor gode muligheter man har for å finstudere alle treningsda­taene etter at man har kommet hjem fra treningstu­ren.

 ??  ?? De nyeste treningskl­okkene er veldig kompetente og har nok funksjoner til å tilfredsst­ille selv kresne idrettsutø­vere.
De nyeste treningskl­okkene er veldig kompetente og har nok funksjoner til å tilfredsst­ille selv kresne idrettsutø­vere.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway