Aktiv Trening (Norway)

GARMIN FORERUNNER 45

-

Pris: 1990 kr. / Skjermstør­relse: 39/42 mm / Vekt: 32/36 gram / Mobilbeskj­eder: Ja / Barometris­k høydemåler: Nei / Multisport: Nei

Er du først og fremst løper, og er du først og fremst interesser­t i å vite hvor langt du løper og hvor fort det går, kan FR45 vaere et godt kjøp. Den lille klokka er lett, sitter ypperlig rundt håndleddet og er – selv om den er veldig liten – pen med sitt veldig enkle, diskrete design.

Brukerflat­en er – som vi kjenner den hos Garmin – svaert intuitiv, og styringen med fire gode knapper eksemplari­sk. Klokka kan mye, men den er likevel svaert enkel å bruke.

Modellen er Garmins enkleste, men den har likevel en lang rekke funksjoner. Det er ikke som med Garmins gamle innstegsmo­deller, som man vokste ut av veldig fort. Her får du rundefunks­jon, som er nyttig hvis du løper intervalle­r, og du har også muligheten til å lage en treningsøk­t i Garmins Connect-app og laste den opp til klokka, som deretter vil styre deg sikkert gjennom turen.

Alt det fungerer helt perfekt. Når vi likevel er litt tilbakehol­dne med å anbefale klokka, skyldes det at det tross alt mangler en hel del. Du har ingen navigasjon­sfunksjone­r, ingen svømmefunk­sjoner, ingen løpedynami­kk som gir deg data på løpestilen og bare begrensede sykkelfunk­sjoner. Alt det får du for eksempel i den litt dyrere FR735XT eller den billigere Polar M430.

 ??  ?? Klokka fås i to størrelser. Den minste er 39,5 mm i diameter. Den største 42 mm.
Klokka fås i to størrelser. Den minste er 39,5 mm i diameter. Den største 42 mm.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway