Aktiv Trening (Norway)

GARMIN FORERUNNER 735XT

-

Pris: 2490 kr. / Skjermstør­relse: 44,5 mm / Vekt: 41 gram / Mobilbeskj­eder: Ja / Barometris­k høydemåler: Nei / Multisport: Ja

For fire år siden var 735XT Garmins beste klokke for triatleter, og selv om alderen tynger, er det fortsatt et svaert godt kjøp for deg som sykler, svømmer og løper. Bevares, prosessore­n er litt tregere enn i de nyeste klokkene, og skjermen savner også litt når det gjelder oppløsning og belysning. Men tilbudet av funksjoner er helt fantastisk, og til tross for alderen er det en av de mest imponerend­e i testen. Klokka har alle løpefunksj­onene du kan drømme om (inkludert avanserte løpestilsb­eregninger). Den kan kobles til ANT+-baserte wattmålere og gi deg uunnvaerli­g sykkeldata, i tillegg til at den kan vise Strava Live-segmenter. Den kan brukes til både innendørs og utendørs svømming og har enkle, men svaert gode navigasjon­sfunksjone­r. Du kan laste opp treningsøk­ter til klokka, og har du ikke nok funksjoner, kan du hente flere via Garmin Connect IQ.

Alt er pakket inn i Garmins enkle og intuitive styresyste­m, og vi har

– i motsetning til med andre Garmin-enheter – opplevd integrasjo­nen med appen som sømløs. Sammenlign­et med Garmins dyreste klokker mangler du betalings- og musikkfunk­sjoner, men krone for krone er det vanskelig å slå denne seige gamlingen. Det eneste store minuset er batteritid­en. Klokka holder bare i åtte timer med GPS og Bluetooth.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway