Aktiv Trening (Norway)

Topp klokke til friluft og trening

-

Polars nye klokke er stappfull av trenings- og helsefunks­joner. I tillegg har den flere egenskaper ultraløper­e, toppturent­usiaster og andre eventyrere vil sette pris på.

POLAR GRIT X

Pris: 4599 kr.

Hva: Multisport­sklokke med GPS, pulsmåler, kompass og høydemåler. Batteritid: 40 t. med GPS (kan økes med strømspari­ng). Vekt: 64 g. funksjoner. FuelWise gir deg en påminnelse om når du bør drikke eller innta energi på turen, noe som kan vaere lurt på langturer. Etter turen kan du også se hvor mye du har forbrent av karbohydra­ter, fett og protein.

Gjennom nettsiden Komoot kan du lage egne ruter du kan navigere etter på turen (det skjer med piler, og ikke et ordentlig kart som i Garmins toppmodell). I likhet med andre tredjepart­stjenester som Strava Live Segments er det litt tungvint å sette opp, men fungerer fint ute på turen, der det er godt integrert med de andre skjermbild­ene.

Hill Splitter gir deg detaljert data om høydemeter, helning og opp- og nedstignin­ger underveis, noe som kan vaere interessan­t ved for eksempel motbakkein­tervaller og toppturer.

Grit X har også vaervarsli­ng, kompass og en batteritid som med vanlig oppsett holdt femseks dager i vår test. Det ytre viser også at klokka er skapt for røffe langturer. Den er robust bygget, støtsikker og vanntett ned til 100 meter.

Ellers er mye i Grit X som det pleier hos Polar: Den er enkel og intuitiv i bruk (spesielt for Polar-brukere), har over 130 ulike sportsprof­iler, meget god pulsmåling, nøyaktig GPS og masse info i Flow-appen/-nettsiden. Men også ustabil autosynkro­nisering med mobilappen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway