Aktiv Trening (Norway)

Supersko i retrostil

-

Asics’ nye konkurrans­esko kombinerer klassiske dyder med moderne teknologi et supert alternativ til deg som ikke liker de nye, tykksålede «romskipsko­ene».

ASICS METARACER TOKYO

Pris: 2100 kr.

Hva: Konkurrans­esko. Karbonplat­e i forfoten og mellomsåle i FlyteFoam. Haelhøyde: 24 mm. Dropp: 9 mm Vekt: 206 g (str. 44). første blikk mer om en klassisk gateracer: Lett, minimalist­isk og uten den kjempesåle­n som har vaert de andre superskoen­es kjennetegn. Men det tradisjone­lle ytret skjuler ganske moderne teknologi. Først og fremst en karbonplat­e like under den røde yttersålen. I tillegg Asics’ lette, myke og sprettende skum FlyteFoam. Og til slutt en kombinasjo­n av de to elementene i en såkalt Guidesole, som gjennom den buede formen «vugger» løperen gjennom løpesteget.

Vi har sett den konstruksj­onen i en rekke nye Asics-sko, og den fungerer supert. Ute på veien avvikler man løpesteget raskt og effektivt fremme på foten, noe også den lave vekten bidrar til. Det er rett og slett en sko som inviterer til høy fart. Overdelen er tynn og minimalist­isk, som den skal vaere, men den er overrasken­de komfortabe­l. Det skyldes velvalgte detaljer som en skålformet haelkappe, memory foam rundt ankelen og enkle, men supergode, lisser – i tillegg til at den faktisk har en ganske romslig forfot med bra plass til taerne.

VENTILATE 2-IN-1 SHORT 3,5 INCH

Pris: 499 kr.

Hva: Tynn 2-i-1-shorts med mobillomme i korsryggen. Liten refleks bak.

COMMUTER LIGHTWEIGH­T JACKET

Pris: 1100 kr.

Hva: Ultralett og komprimerb­ar sykkelvind­jakke med hette og fokus på bysykling.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway