Aktiv Trening (Norway)

God allrounder til senteret

-

UNDER ARMOUR TRIBASE REIGN 2

Pris: 1704 kr.

Hva: Treningssk­o med fast grep, 2 mm dropp, ekstra fast haelgrep.

Amerikansk­e Under Armour har stort fokus på sentertren­ing i sortimente­t, og testerne våre har prøvd mange vellykkede produkter derfra opp gjennom årene. Denne allround-treningssk­oen føyer seg inn i rekken, for det er en svaert funksjonel­l løsning, enten du driver med vanlig styrketren­ing eller funksjonel­l trening som for eksempel crossfit. Vi liker blant annet den gode, harde yttersålen, som verken er for stiv eller for myk, slik at man både kan løpe kortere intervalle­r og løfte tyngre vekter. Snøringen er god

– både komfortabe­l og sitter godt – og passformen er behagelig, blant annet takket vaere den integrerte pløsen. I tillegg føles grepet rundt haelen med myk polstring veldig bra. Det oppleves naermest som å ta på en sokk. Har du en bred fot, må du riktignok vaere obs på at forfoten er litt smalere enn i mange andre treningssk­o.

Skoen har veldig lavt dropp (2 mm), noe som naermest tilsvarer å vaere barbeint.

Bredt anvendelse­sområde, høy komfort, lavt dropp. Smal forfot.

SLIK UTFØRER DU PROGRAMMET

Programmet består av seks øvelser, som til sammen trener hele kroppen. Gjennomfør tre–fire sett à åtte repetisjon­er i hver øvelse.

Ta 1 minutts pause mellom hvert sett og hver øvelse. Tempoet i øvelsene skal vaere så raskt som mulig, men bevegelsen­e skal fortsatt utføres kontroller­t. Pass alltid på at du tar øvelsene med riktig teknikk.

 ??  ?? Hele haelsenen er optimert for ekstra fast grep om haelen og mest mulig støtte og stabilitet ved tunge løft.
Hele haelsenen er optimert for ekstra fast grep om haelen og mest mulig støtte og stabilitet ved tunge løft.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway