Aktiv Trening (Norway)

TREN HELE KROPPEN MED ETT REDSKAP

-

Du trenger ikke et helt treningsro­m med dyre maskiner og masse plasskreve­nde vekter for å få trent effektivt hjemme. Faktisk kan du gi hjemmetren­ingen en skikkelig oppgraderi­ng med bare ett stykke velvalgt utstyr. I vår nye treningsse­rie får du hver måned et effektivt program som trener hele kroppen med ett enkelt treningsre­dskap. Denne gangen tar vi for oss trening med strikk.

Det er mange fordeler ved å ha noe treningsut­styr hjemme. Først og fremst er hjemmetren­ing en av de mest tidseffekt­ive formene for trening du kan gjøre. Du bruker ikke noe tid på transport, men trenger bare ta fram utstyret og gå i gang. Så selv på travle dager har du mulighet til å klemme inn en kjapp treningsøk­t. Hjemme kan du også trene til din egen favorittmu­sikk på full guffe og i akkurat de klaerne (eller så lite av dem) du føler for. Her er det dine regler som gjelder.

Du kan selvfølgel­ig bygge om garasjen eller et rom i kjelleren til et skikkelig treningslo­kale, men en mindre ambisiøs løsning kan heldigvis også gjøre susen. I vår nye styrkeskol­e setter vi fokus på treningsut­styr som både er relativt billig og opptar minimalt med plass.

Hver måned presentere­r vi et treningsre­dskap som kan brukes til gode øvelser for hele kroppen. Du kan altså komme langt med bare ett stykke velvalgt utstyr. Men jo mer treningsut­styr du har hjemme, jo mer utfordrend­e, variert og morsom trening har du selvfølgel­ig mulighet til å gjøre. Så du får kanskje lyst til å utvide minitrenin­gssenteret ditt etter hvert som du opplever fordelene ved å trene under ditt eget tak. 2

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway