Aktiv Trening (Norway)

Enkel og genial

-

SL står for superlight, og denne jakka lever i høyeste grad opp til navnet. rendyrket minimalism­e, men også et fremragend­e eksempel på at

ARC’TERYX INCENDO SL JAKKE

Pris: 1199 kr.

Hva: Superlett og pustende løpejakke. Tynne strikker ved ermeåpning­er og i livet. Liten innsydd pakkelomme. den perfekt. Som i en racerbil er all overflødig vekt fjernet. Her er det ingen lommer med tunge glidelåser, stive reflekser eller flagrende hette. Derimot får du en jakke som sitter tett og med sine 80 gram er så lett at du naermest ikke merker at du har den på.

Jakka er utstyrt med vindtette partier på bryst og overarmer, mens stoffet på ryggen og underarmen­e er tynt og pustende, slik at du ikke koker over. Og det virker fantastisk – både til intervalle­r og på lengre turer, der jakka beskyttet oss mot vind og mindre regnbyger og samtidig lot kroppen puste tilstrekke­lig.

En fin detalj er en liten innerlomme du kan stappe jakka inn i hvis du skal pakke den sammen, men du kan også bruke den til å oppbevare for eksempel nøkler.

SLIK UTFØRER DU PROGRAMMET

Kjør programmet som sirkeltren­ing. Én runde består av ett sett av hver øvelse med det antall repetisjon­er som står under øvelsen. Gjennomfør til sammen tre runder. Ta to minutters pause mellom hver runde, og ta bare helt korte pauser mellom øvelsene. Det er viktig at du hele tiden har fokus på å utføre øvelsene med riktig teknikk.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway