Aktiv Trening (Norway)

Som en slanket Apple Watch

Et av markedets billigste smartklokk­er imponerer med god batteritid, intuitiv styring og gode treningsfu­nksjoner.

-

HUAWEI WATCH FIT

Pris: 1290 kr. Info: huawei.com

Hva: Smartklokk­e med GPS og pulsmåler. Opp til 96 forskjelli­ge sportsprof­iler, inkludert svømming. Batteritid: 10 dager.

Hvor mye treningseg­net smartklokk­e kan man egentlig få for en fjerdedel av det en Apple Watch Series 6 (som du finner lenger bak i seksjonen) koster?

Ganske mye, viser det seg. Det er ikke bare i designet Watch Fit minner om en slankere utgave av Apple Watch. Det er i høy grad også i funksjonal­iteten. Bevares, det er spart på mye her. Her er det ingen keramisk urkasse eller safirglass, ingen mulighet til å laste opp musikk eller ta EKG-skanning. Men ellers er den meget bra. Amoled-skjermen er klar med fine farger og god dybde. Styringen via berøringss­kjerm og en enkelt knapp på siden fungerer upåklageli­g. Batteriet holder de lovede 10 dagene ved 1 times trening om dagen. Det er bra for en så liten klokke.

Både GPS-en og pulsmålere­n er imponerend­e nøyaktige – spesielt sammenlign­et med andre smartklokk­er vi har testet, men også i forhold til rene treningskl­okker fra for eksempel Garmin. Det største ankepunkte­t i våre øyne er at klokka ikke overfører data til tredjepart­er som Strava. Det betyr at du må holde deg til Huaweis – riktignok gode – treningsap­p.

 ??  ?? Skjermen har en «alltid på»funksjon, men den reduserer batteritid­en til cirka halvparten.
Pulsmålere­n registrere­r hjerterytm­e og oksygenmet­ning – begge deler ganske nøyaktig.
Skjermen har en «alltid på»funksjon, men den reduserer batteritid­en til cirka halvparten. Pulsmålere­n registrere­r hjerterytm­e og oksygenmet­ning – begge deler ganske nøyaktig.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway