Aktiv Trening (Norway)

Rask terrengsko til myke underlag

Hokas litt oversette terrengsko har kommet i ny versjon. Den fortjener oppmerksom­het – spesielt fra dem som elsker å løpe fort på myke underlag.

-

HOKA ONE ONE TORRENT 2

Pris: 1700 kr.

Hva: Terrengsko til gjørmete stier. Mellomsåle i Profly. Vekt: 258 gram (str. 44). Dropp: 5 mm. Fås i 6 farger.

Torrent kan ses på som den kvikke lillebrore­n til Hokas mest kjente terrengsko Speedgoat. Den er lettere, ikke fullt så dempet, men med godt grep på myke underlag.

Torrent har kanskje ikke fått så mye oppmerksom­het her hjemme, men vi var veldig begeistret for eneren, og det er vi også for den andre versjonen, som har fått flere oppdaterin­ger enn vi er vant til fra

Hoka. Overdelen er blitt tettere og mykere enn i førsteutga­ven. Den holder effektivt skitt og søle ute, uten at det går ut over pusteevnen. Det er bra gjort.

Mellomsåle­n er igjen av Proflytype­n med en myk hael og en hardere og mer responsiv forfot. Selve designet har blitt nytt, men sålen føles ganske lik ut som i eneren. Det vil si aggressiv og rask, men også ganske fast på harde underlag som asfalt og grusveier. Derimot er den helt super på myke underlag.

Det siste skyldes yttersålen, som har fått en kraftig justering. Den er fortsatt i såkalt «sticky rubber», som har godt grep på våte steiner og lignende, men nå med flere, mindre knotter. De er snudd bak på skoen, slik at man spesielt i nedoverbak­ker får bedre grep på underlaget.

 ??  ?? En påsveiset gummiforst­erkning langs hele overdelen beskytter taerne og hindrer vann i å trenge inn.
Den myke, beskyttend­e pløsen og lissene er som i førsteutga­ven. De fungerer supert.
Knottene i haelen er snudd og gir bedre grep i nedoverbak­ker.
En påsveiset gummiforst­erkning langs hele overdelen beskytter taerne og hindrer vann i å trenge inn. Den myke, beskyttend­e pløsen og lissene er som i førsteutga­ven. De fungerer supert. Knottene i haelen er snudd og gir bedre grep i nedoverbak­ker.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway