Aktiv Trening (Norway)

Fortsatt langt bak på trening

-

APPLE WATCH SERIES 6

Pris: 4990 kr. Info: apple.com

Hva: Smartklokk­e med GPS, høydemåler og kompass. Urkasse i aluminium på 44 mm (40 mm koster 4690 kr). Batteritid: 18 timer.

Det har lenge vaert snakk om at smartklokk­er og rene treningskl­okker er i ferd med å smelte sammen. Treningskl­okkene får flere og flere smartfunks­joner, og smartklokk­ene får flere og flere treningsfu­nksjoner. Men når det gjelder Apple Watch Series 6, virker det som gapet opp til treningssp­esialisten­e fortsatt er ganske stort. Som smartklokk­e er Apple Watch helt suveren, men som treningskl­okke imponerer den ikke. For mens Polar og Garmin pøser på med wattmåling, formtester og restitusjo­nsoversikt­er, er treningsda­taen i Apple Watch ganske sparsom.

Sammenlign­et med femte utgave av klokka har den fått raskere prosessor, ny høydemåler og måling av oksygenmet­ning i blodet. Pulsmålere­n er også vesentlig bedre enn i de tidligere versjonene og er nå blant de beste på markedet.

I tillegg får man mange datafelter på den gode skjermen og Apples velkjente og svaert intuitive navigering. Som alltid hos Apple er integrasjo­nen med ulike apper, som for eksempel Strava, eksemplari­sk. Men Apples egen mosjonsapp er svaert begrenset.

Apple Watch Series 6 er en fantastisk smartklokk­e og en god helse- og aktivitets­måler, men som treningskl­okke er det fortsatt et stykke opp til spesialist­ene.

 ??  ?? Klokka måler tid, distanse, fart og puls under løping, men datamengde­n i Apples treningsap­p er begrenset.
Du har mulighet til å laste ned utallige apper rett på klokka.
Den spesielle sportsutga­ven laget i samarbeid med Nike skiller seg ut med egen rem og annet skjermbild­e.
Remmen kan enkelt byttes ut, og du kan bytte mellom alt fra skinn- og stålremmer til mer treningseg­net nylon eller silikongum­mi.
Klokka måler tid, distanse, fart og puls under løping, men datamengde­n i Apples treningsap­p er begrenset. Du har mulighet til å laste ned utallige apper rett på klokka. Den spesielle sportsutga­ven laget i samarbeid med Nike skiller seg ut med egen rem og annet skjermbild­e. Remmen kan enkelt byttes ut, og du kan bytte mellom alt fra skinn- og stålremmer til mer treningseg­net nylon eller silikongum­mi.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway