Aktiv Trening (Norway)

Varm resirkuler­t turjakke

-

RAB CIRRUS FLEX 2.0 HOODY

Pris: 1999 kr. Info: rab.equipment

Hva: Isolasjons­jakke med Primaloft Silver Luxe-isolasjon. Vekt: 400 g.

Rab er opptatt av baerekraft, og den nye dunlignend­e Primaloft-isolasjone­n i denne lette jakka består av hundre prosent resirkuler­te fibre. Det fungerer ypperlig, for den har veldig god varme i forhold til vekt.

For å vaere hentet fra Rabs vår/sommer-kolleksjon, er den overrasken­de varm. Det gjør at den også kan gjøre nytten andre tider på året, men også at den kan bli vel varm på sommerture­r – spesielt på ryggen når du har sekk. I sidene og i hetta er det tynne, elastiske fleecepane­ler som bidrar til å gi bedre pusteevne og passform. Likevel takler jakka både kraftig vind og lette regnbyger, og heller ikke naerkontak­t med skarpe kvister skapte problemer for det resirkuler­te ytterstoff­et. I mange jakker kan hetta enten gå utover sidesynet eller sitte for stramt rundt hodet, men denne hetta sitter tett nok til at man har godt utsyn, samtidig som den er behagelig. Veldig bra!

Varme i forhold til vekt. Solid. Super hette. Vindbeskyt­telse. Andre jakker i dette segmentet er både lettere og tar mindre plass i sekken.

 ??  ?? Cirrus Flex 2.0 Hoody har solide YKK-glidelåser og hakebeskyt­telse i fleecestof­f.
Cirrus Flex 2.0 Hoody har solide YKK-glidelåser og hakebeskyt­telse i fleecestof­f.
 ??  ?? Jakka kan pakkes bort i den ene lomma, som har snøreløkke og fungerende glidelås på innsiden.
Jakka kan pakkes bort i den ene lomma, som har snøreløkke og fungerende glidelås på innsiden.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway