Aktiv Trening (Norway)

Terrengløp­erens favoritter

Forskjelle­n mellom en super terrengløp­etur og en ubehagelig opplevelse der du sklir rundt på underlaget, handler mye om utstyret. Her er de fem viktigste tingene du trenger.

-

Sko

Det viktigste utstyret til terrengløp­ing er skoene. Når terrenget blir kupert og underlaget glatt, duger ikke de vanlige løpeskoene dine lenger. Gå for en sko med grove knotter, som kan bite seg fast i det løse underlaget, og en tettsitten­de og solid overdel, som beskytter taerne. Salomons Ultra Glide er en fremragend­e sko til de fleste utfordring­er.

Jakke

En lett vind- og vanntett jakke som lar huden puste, redder deg hvis vaeret slår om. Den beskytter mot vann og vind og lar kroppen holde på varmen som produseres. Den er derfor overrasken­de varm, selv om den er tynn. Salomon har laget jakker til verdens villeste våghalser, og denne Bonatti Trail-jakka er lett, vanntett og så kompakt at den enkelt kan pakkes sammen i en lomme.

Trøye

En tettsitten­de trøye i svettetran­sporterend­e stoff flytter fukten bort fra huden og ut i tøyet, der den kan fordampe. Salomons Agile Tee holder deg tørr og varm på terrengtur­en og er en perfekt trøye til løpeturene i terrenget.

Tights

Du vil ikke ha flagrende plagg som henger fast i greiner og kratt. En velsittend­e tights som gir varme og et godt grep rundt musklene, er helt klart å foretrekke. Salomons Agile Tights har fine detaljer som forsterked­e legger, som er lurt i terrenget.

Ryggsekk

Løper du langt i terrenget, er en ryggsekk med drikkeflas­ker og plass til tøy, energi og en mobiltelef­on uunnvaerli­g. En av de beste er Salomons Active Skin 8. Den sitter som en vest rundt kroppen, og innholdet fordeles effektivt mellom rygg- og brystlomme­ne.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway