Aktiv Trening (Norway)

Klokker i hele prisskalae­n

-

La det vaere sagt med én gang: Det er ikke vanskelig å finne en god treningskl­okke til en rimelig penge for tiden. Den nyeste generasjon­en klokker, som kan måle fart og distanse under trening, er veldig bra, og vi kan med hånden på hjertet si at det ikke er en eneste dårlig klokke i denne stortesten.

Det viktigste, som GPS-presisjon og hastighet, har alle god kontroll på, og selv de billigste modellene måler like nøyaktig som de dyreste. Alle klokkene har også innebygget pulsmåler, og selv om flere av de dyre angivelig bruker mer avanserte og fintfølend­e sensorer, er det fortsatt utfordring­er med pulsmåling­en på håndleddet. De måler pulsen fint i det daglige, men har for stor variasjon og for mange feilmåling­er under trening. Det gjelder alle. Så hvis pulsnivået er viktig for deg, bør du fortsatt bruke pulsbelte.

Funksjonel­t får du nå svaert mye for pengene, og de fleste mosjoniste­r vil klare seg fint med en klokke fra den billige kategorien. Det er egentlig bare hvis du har spesielle behov du bør bruke mer penger. Gjør du det, får du også bedre materialkv­alitet. Mens de billige klokkene er laget av plast, er det brukt titan, safirglass og karbon i de dyre klokkene.

Som det fremgår av testen, er Garmin fortsatt dominerend­e på markedet, og det er også de som lager de mest avanserte klokkene. Men spesielt i kategorien under 3000 kroner leverer de andre merkene supre klokker, som generelt gir mer for pengene.

TESTVINNER-symbolet får produktet som er best ut fra testkriter­ier, kvalitet og pris.

GODT KJØP er et svaert godt produkt i forhold til prisen. Her er prisen lav, men kvaliteten høy.

VÅR FAVORITT er et produkt vi faller for uten å skjelne til pris eller allroundeg­enskaper.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway