Aktiv Trening (Norway)

POLAR VANTAGE M2

-

Pris: 2999 kr. / Batteritid: 20 timer / Vekt: 46 gram / Spesielle funksjoner: Form-, restitusjo­ns- og prestasjon­stester.

Mens Garmins klokker markerer seg med sine smartfunks­joner og Coros med sine treningsfu­nksjoner, gjør Polar seg bemerket med fokus på tester og restitusjo­n. Det gjelder også mellomklas­semodellen Vantage M2. Her får du flere av de spesielle Polar-funksjonen­e som hjelper deg med restitusjo­n, vurdering av løpeform, energinivå og riktig energiinnt­ak. I tillegg har den naturligvi­s alt man kan forvente i form av GPS, pulssensor, mulighet for å planlegge avansert trening og laste den opp til klokka, samt 130 (!) sportsprof­iler – inkludert havsvømmin­g, triatlon og styrketren­ing, der øvelsene vises med små animerte ikoner på skjermen. Elegant!

I forhold til storebrødr­ene i Polar-familien er klokka litt mindre og lettere og mangler barometris­k høydemåler, wattmåling og et par testfunksj­oner. Likevel er det en imponerend­e pakke du får for pengene, og den er pakket flott inn i en urkasse av stål og en veldig fin fargeskjer­m. Klokka fås i en rekke litt annerledes farger, for eksempel brun/kobber og gull/champagne, men også svart/grå.

I likhet med Polars øvrige klokker (kanskje med unntak av Grit X) er klokka litt mer delikat enn Garmins. Ikke mindre solid, men knappene er mindre, skjermen finere, og lyder og vibrasjone­r litt lavere. Det er i høy grad en smakssak og ikke nødvendigv­is noe problem.

 ?? ?? Mange klokker måler treningsbe­lastning og restitusjo­n og advarer deg hvis du trener for hardt.
Mange klokker måler treningsbe­lastning og restitusjo­n og advarer deg hvis du trener for hardt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway