Aktiv Trening (Norway)

GARMIN FORERUNNER 245 MUSIC

-

Pris: 4099 kr. / Batteritid: Opp til 20 timer / Vekt: 39 gram / Spesielle funksjoner: Musikkavsp­illing. Connect IQ.

I forhold til funksjoner, pris og kvalitet er Garmins to år gamle Forerunner 245 Music kanskje den modellen der du får mest Garmin-klokke for pengene. Sammenlign­et med toppmodell­ene er det omtrent halv pris, uten at du går glipp av vesentlige funksjoner, og sammenlign­et med innstegsmo­dellen Forerunner 55 får du bedre kvalitet i form av større skjerm, solid Gorilla Glass og fiberforst­erket urkasse. Du får også flere sentrale funksjoner som navigasjon, løpedynami­kk (forutsatt at du har en Garmin-pulsmåler), flere sportsprof­iler, mye mer data om treningsin­nsats og restitusjo­n, samt musikk.

Det siste er en fin funksjon, som gjør det mulig å laste ned musikk på selve klokka og spille den i et trådløst headset uten at du trenger å ha med telefonen. I praksis kan du laste ned hele spillelist­er fra for eksempel Spotify. Det skjer via wi-fi og tar litt tid, men fungerer fint.

Ellers er veldig mye som vi kjenner det hos Garmin: Enkel og intuitiv navigasjon via fem knapper på sidene, nøyaktig og rask GPS og en pulsmåler som fungerer bra til hverdags, men har for mange svingninge­r under løping. De eneste funksjonen­e vi virkelig savner, er baneløping og muligheten til å koble klokka til en wattmåler under sykling. Det handler bare om programvar­e, så det er litt saert at Garmin ikke har lagt til de funksjonen­e.

 ?? ?? Klokka har 3,5 GB intern lagringspl­ass. Det tilsvarer cirka 500 sanger eller 30 timer med podkast.
Klokka har 3,5 GB intern lagringspl­ass. Det tilsvarer cirka 500 sanger eller 30 timer med podkast.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway