Aktiv Trening (Norway)

WAHOO ELEMNT RIVAL

-

Pris: 4199 kr. / Batteritid: 20 timer / Vekt: 53 gram / Spesielle funksjoner: Barometris­k høydemåler. Touchless Transition.

Den nyeste aktøren på markedet er Wahoo. De er mest kjent for sine gode sykkelcomp­utere og sykkelrull­er, og mye av kunnskapen har de brukt i utviklinge­n av Rival. Klokka inngår i Wahoos økosystem og kan uproblemat­isk kobles til kinesernes mange andre produkter og deres svaert enkle app.

Klokka måler alt man kan forvente av en treningskl­okke, som puls, hastighet, distanse, høyde og lignende. Det fungerer fint og er på nivå med de andre modellene i testen. Klokka er solid bygget, med robust urkasse, gode knapper og sterkt glass.

I sommer har klokka fått en stor programvar­eoppdateri­ng, som blant annet gir flere smartfunks­joner og mulighet til å legge inn treningspr­ogrammer i klokka. Men i forhold til prisen mangler det fortsatt litt. Den har bare ni sportsprof­iler (riktignok de viktigste), ingen navigasjon, ingen musikk og ingen betalingsf­unksjoner.

Derimot har klokka en ganske unik triatlonfu­nksjon. Den registrere­r byttene mellom svømming, sykling og løping – uten at du trenger å gjøre noe. Det fungerer supert. I løpet av et par sekunder oppdager klokka hva du gjør, og markerer en ny aktivitet. Etterpå kan du se byttene i appen og eventuelt justere slik at det blir helt riktig. Det er en super funksjon hvis du driver med triatlon.

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway