Aktiv Trening (Norway)

POLAR GRIT X

-

Pris: 4599 kr. / Batteritid: 40 timer / Vekt: 64 gram / Spesielle funksjoner: Wattmåling. Barometris­k høydemåler. Kompass.

Grit X er Polars klokke for friluftsen­tusiaster og tilsvarer Garmins Fenix-serie. Det avspeiler seg spesielt i det ytre. Urkassa er kraftig og i stål, og den svarte versjonen har et DLC-belegg for bedre holdbarhet. Baksiden er forsterket med glassfiber, og den myke remmen er standard 22 mm, men kan byttes ut med en mer solid rem i nylon eller skinn. Dette er testens flotteste klokke, og det gjelder ikke bare utseendet. Klokka har bestått flere militaerut­styrsteste­r for støt, støv og vann.

Funksjonel­t minner Grit X veldig om Vantage V2 (til høyre på siden). Det eneste vi savner, er musikkontr­oll, restitusjo­nsanbefali­nger og noen testfunksj­oner, men klokka har like mange treningspr­ofiler, GPS, puls, høydemåler og wattmåling. Polars klokker har alle en smart FuelWise-funksjon, som hjelper deg med å fylle på med riktig mengde energi underveis og å fylle opp lagrene etter trening. Det fungerer ganske bra – også i Grit X.

Sammenlign­et med Garmins toppklokke henger Polar spesielt etter på smartfunks­jonene. Her er det verken mulighet for betaling eller musikklagr­ing. Den kan vise tekstmeldi­nger og anrop, men det er som om forbindels­en trenger litt justering. Av og til merker du en svak summing og tenker ikke mer over det, inntil du ser på klokka og oppdager at det faktisk var en beskjed som tikket inn.

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway