Aktiv Trening (Norway)

FIRE GODE KABELØVELS­ER

-

● FLYES

Fest et håndtak på hver side av tårnet (høy eller lav posisjon). Still deg midt i tårnet med et håndtak i hver hånd. Sett den ene foten foran, stram kjernen og press dine lett bøyde armer fram til hendene rører hverandre. Før dem kontroller­t tilbake.

● CRUNCHES Fest et tau i den høyeste posisjonen i kabeltårne­t. Hold i endene av tauet, slik at hendene hviler på den øverste delen av brystet. Sett deg på kne med ryggen mot kabelstati­vet. Før brystet ned mot bekkenet, og rett deg deretter langsomt opp igjen.

● SIDEHEV

Fest håndtak i den laveste posisjonen på begge sider. Stå midt i kabeltårne­t. Grip høyre kabel med venstre hånd og venstre kabel med høyre hånd. Armene skal vaere lett bøyd. Før så armene ut til sidene til rett under skulderhøy­de. Senk dem sakte igjen.

● NEDPRESS Fest et tau i en høy posisjon i tårnet. Stå med fronten mot tårnet, og hold tauet i hendene ved brystet. Overarmene skal vaere i loddrett stilling, og albuene skal holdes inntil kroppen. Press sakte ned inntil armene er helt strake. Før så tauet tilbake.

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway