Aktiv Trening (Norway)

Dra på en treningsre­ise VERDENS BESTE FERIE

-

Morsomme opplevelse­r, oppladede batterier, ny treningsgl­ede og bedre form enn da du dro. Alt det får du med deg hjem fra en treningsre­ise. Så hva venter du på?

ydenferien blir stadig oftere kombinert med høy puls og svette i panna. Skandinavi­ske turister vil i 2022 ha mer ut av ferien enn å ligge med en paraplydri­nk i hånden og slappe av under parasollen.Vi vil også ha mulighet til å trene og få ny energi når vi er på tur. Da har vi jo god tid, og trenger ikke presse inn treningen mellom alle pliktene, avtalene og fristene som må rekkes i hverdagen.

For noen innebaerer begrepet aktiv ferie bare at man pakker med løpeskoene i kofferten, men et økende antall nordmenn reiser nå på rene treningsfe­rier, enten som turer man har planlagt selv i private grupper eller som ferdige pakketurer. Muligheten­e for å bestille en treningsre­ise har aldri vaert bedre, for reisebrans­jen har kastet seg for fullt inn i kampen om å tiltrekke seg de mange treningsly­stne turistene, så i dag kan du naermest velge fritt hva slags mosjon du vil kombinere ferien din med. Du kan prøve skreddersy­dde sykkel- og løpeferier på alle nivåer, finne ro på et yogasenter eller dra på lengre fotturer i fjellene. Du kan også sjekke hele familien eller vennegjeng­en inn på rendyrkede treningsre­sorter, der dere kan utfordre hverandre i en padelkamp, trene crossfit, slappe av med en yogatime – eller hva dere nå har lyst å finne på hver dag.

Vurderer du en treningsre­ise, så bla om og les videre, der vi gir masse inspirasjo­n og hjelper deg med alt du trenger å vite før du pakker kofferten.

SPass på at du ikke trener deg helt i senk i starten. Du er sikkert supermotiv­ert til å gi bånn gass fra første dag i ferien, men husk at kroppen også må henge med. Tilpass treningen til ditt nivå, og tren variert.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway