Aktiv Trening (Norway)

Smart sykkelhjel­m passer på deg

-

ABUS AVENTOR QUIN

Hva: Sykkelhjel­m med innebygget GPS og krasjsenso­r. Vekt: 260 gram (str. M). To farger.

Pris: 2299 kr. hjelm. Den er solid laget i kraftig EPS-skum, dekket av et plastskall som er brettet rundt skummet og støpt inn i den. Hjelmen er bygget opp rundt Abus’ ActiCage-system – et sterkt og fleksibelt nett, som gjør det mulig å holde hjelmen åpen uten at det går ut over sikkerhete­n. Det merker man tydelig, for de sju brede ventilasjo­nskanalene trekker masse luft over hodet.

Hjelmens sterkeste kort er passformen. Den følger hodets form perfekt og går både ned i nakken, i panna og langs sidene. Justerings­nettet inne i hjelmen strammes med et velfungere­nde hjul i nakken og kan stilles inn i høyden, slik at hjelmen sitter helt tett.

Abus’ nye sykkelhjel­m har flere avanserte smartfunks­joner. De fungerer bra, men det beste ved Aventor Quin er at den er en super hjelm.

 ?? ?? Nylonremme­ne og stramminge­n er standard. Det fungerer, uten å imponere.
Den medfølgend­e appen er pen, oversiktli­g og holder styr på treningsda­ta og eventuelle uhell.
Nylonremme­ne og stramminge­n er standard. Det fungerer, uten å imponere. Den medfølgend­e appen er pen, oversiktli­g og holder styr på treningsda­ta og eventuelle uhell.
 ?? ?? Sensoren lades opp med mikro-USB. Inngangen er beskyttet med et gummidekse­l, men det går fort opp når man sykler.
Sensoren lades opp med mikro-USB. Inngangen er beskyttet med et gummidekse­l, men det går fort opp når man sykler.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway