Aktiv Trening (Norway)

Stabil og støttende tungvekter

-

Under Armours solide mengdetren­ingssko er ikke en sko for alle. Har du falt for den nye generasjon­en lette, myke og responsive sko, er nok ikke denne noe for deg.

UNDER ARMOUR HVOR MEGA 2 CLONE

Hva: Mengdetren­ingssko til tyngre løpere. 342 gram (str. 44). Pris: 1649 kr. sprett, skaper det en udynamisk løpeopplev­else, der man klaprer tungt over asfalten – spesielt hvis farten blir høy.

Men høy fart er nok ikke det skoen er beregnet på. Den er heller tiltenkt rolige turer på føttene til litt tyngre løpere (85+ kg), og der gjør den det ikke så verst. Den harde mellomsåle­n gir effektiv demping, den brede lesten gir stabilitet og den kraftige eksterne haelkappa i plast styrer foten sikkert gjennom steget. Passformen er bra for bak- og midtfotens vedkommend­e, men rundt taerne er skoen ganske smal, og løpere med brede føtter bør nok en halv størrelse opp eller se seg om etter en annen sko.

Velbygget sko med flere innovative løsninger. God stabilitet.

Smal forfot. Vekt. Hard mellomsåle.

 ?? ?? Yttersålen er kraftig og solid. Den har godt grep både på våt og tørr asfalt.
Yttersålen er kraftig og solid. Den har godt grep både på våt og tørr asfalt.
 ?? ?? Fine innovasjon­er og god designkval­itet kan ikke skjule at dette er en tung, stiv og udynamisk sko, som gjør det klart best på lange, rolige turer.
Fine innovasjon­er og god designkval­itet kan ikke skjule at dette er en tung, stiv og udynamisk sko, som gjør det klart best på lange, rolige turer.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway