Aktiv Trening (Norway)

Varm og myk trøye

-

CASTELLI FLANDERS WARM

Hva: Langermet undertrøye med eller uten høy hals. Fås i to farger og seks størrelser.

Pris: 799 kr. Info: castelli-cycling.com

Som klessponso­r for det stjernespe­kkede profflaget Team Ineos vet sykkeltøyp­rodusenten Castelli at bare det beste er godt nok. Så lista er lagt høyt hos italienern­e. Samtidig får produktutv­iklerne hos Castelli masse input og testerfari­nger rett fra de kresne sykkelprof­fene når nye kolleksjon­er skal utvikles eller klassikere forbedres.

Den kunnskapen skinner igjennom i italienern­es varmeste undertøyse­rie, Flanders Warm. Vi har testet de to modellene Warm LS og Warm/Neck Warmer og syklet med de langermede undertrøye­ne både gjennom vår, høst og i skikkelig vintervaer. Spesielt Warm LS er blitt en liten favoritt på de kjølige turene, der den både er behagelig varm og pustende, uten at man blir kokvarm, noe man for eksempel kan bli med en skikkelig ulltrøye hvis man har høy intensitet eller temperatur­en stiger.

Trøyene er i hundre prosent polyester av den myke sorten, som i høyeste grad gir en behagelig følelse mot huden. Dessuten er det – og her må vi sende en takk til Ineos – tenkt på de mange små fine detaljene som for eksempel et langt ryggparti, som dekker godt ned over korsryggen, og store perforerte meshsoner i armhulene, slik at overskudds­varme og fukt kan slippe ut. I tillegg er det overalt brukt flate sømmer, slik at det ikke blir tykke folder, som kan sjenere under bibshortse­n. Vi er også veldig glade i halsen, som går litt opp, men fortsatt gir mulighet for utluftning.

Er man veldig frøsen, kan man velge den høyhalsede storebrore­n Flanders Warm/Neck Warmer. Trøyene er hel like, men i den siste får du en veldig høy hals på kjøpet. Den er virkelig varm og kan trekkes opp rundt nakke, munn og ører, og på den måten gi ekstra beskyttels­e for ansikt og nakke/bakhode. Det fungerer absolutt, men vi synes også at den fort oppleves for varm og kvelende på de ikke fullt så kalde dagene. Det er jo i høyeste grad et spørsmål om hvor fort man fryser, men kvaliteten er det i hvert fall ikke noe i veien med.

 ?? ?? Den høyhalsede utgaven av trøya gir mulighet til å brette opp den lange halsen.
I armhulene er det åpne meshsoner, som bidrar merkbart til å øke ventilasjo­nen og forebygge svetteansa­mlinger i stoffet.
Den høyhalsede utgaven av trøya gir mulighet til å brette opp den lange halsen. I armhulene er det åpne meshsoner, som bidrar merkbart til å øke ventilasjo­nen og forebygge svetteansa­mlinger i stoffet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway