Aktiv Trening (Norway)

Briller til sykling

-

På sykkelture­n beskytter brillene ikke bare mot sola, men er også mot vind, insekter og støv, slik at du får et klart utsyn og unngår at øynene blir fulle av vann eller blir slitne. Brillene bør skjerme hele øyepartiet. Kombinasjo­nen av en ramme som ligger tett inntil ansiktet og store linser, som beskytter ut på sidene, er det aller beste. Når det gjelder fargen på linsene, handler valget i høy grad om personlige preferanse­r, men også vaer og lysforhold kan spille inn. Mange sportsbril­ler leveres med flere forskjelli­ge linser du kan bytte mellom. Sjekk at det kan gjøres enkelt og raskt.

Poc AIM

Pris: 2199 kr.

 ?? ?? Sykkelbril­ler bør sitte litt høyere på nesa, slik at du ikke ser over dem når du ligger foroverbøy­d på sykkelen.
Innen sykling har trenden de siste årene vaert «jo større, jo bedre». Altså briller med total avskjermin­g og stort synsfelt.
Sykkelbril­ler bør sitte litt høyere på nesa, slik at du ikke ser over dem når du ligger foroverbøy­d på sykkelen. Innen sykling har trenden de siste årene vaert «jo større, jo bedre». Altså briller med total avskjermin­g og stort synsfelt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway