Aktiv Trening (Norway)

Ryggsekk med masse selvtillit

➼ Ultimate Direction har laget en sekk for deg som sykler eller løper til jobb. Men den skal kunne brukes til mer enn det. Vi har sjekket om det fungerer.

-

ULTIMATE DIRECTION FASTPACK 20

Hva: Ryggsekk for sykling, løping og gåturer. Volum: 20 liter. Vekt: 607 gram.

Pris: 1899 kr. Info: ultimatedi­rection.com

Kan man lage en ryggsekk som både egner seg til løping, sykling og fotturer? Det amerikansk­e merket Ultimate Direction har gjort et forsøk, og Fastpack 20 kommer langt på vei godt fra det. For det første sitter sekken godt på kroppen, og den hopper ikke opp og ned på løpeturen, selv om du fyller den godt opp. Dessuten er ryggen polstret med bølgeforme­t og perforert skumgummi, og det er en liten genistrek. For det skaper både ventilasjo­n og hindrer at du svetter gjennom baksiden av sekken, slik at innholdet – for eksempel klaerne – blir fuktig. Et annet stort pluss er glidelåsen, som går fra topp til bunn. Den gjør det lett å få tilgang til innhold i sekkens hovedrom uten å måtte grave seg ned fra toppen.

Så i det store og hele fungerer sekken meget bra. Den er både stabil og behagelig, men på noen områder vil amerikaner­ne litt for mye, og det går ut over opplevelse­n. Hver skulderstr­opp har for eksempel tre åpne lommer til vaeske og energi, og det er litt i overkant. Spesielt fordi to av dem er delt på midten, slik at det naermest bare er plass til å plassere et par geleer på høykant. Nederst på stroppene er det dessuten et par lommer med glidelåser, men de er så små og stramme at de er vanskelige å bruke.

Skulderstr­oppene kunne også hatt litt tykkere polstring. Det ville gjort den mer behagelig å bruke når sekken er tung og man ikke har på så mye klaer. Men på tross av de små skjønnhets­feilene, er dette en god ryggsekk som kan brukes til mange forskjelli­ge formål.

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway