Yoga i hverdagen

Velkommen

-

Denne gamle tradisjone­n bidrar ikke bare til å dempe stress, den kan også pigge deg opp etter en dårlig natts søvn, øke energien og bedre hjertehels­en, hjelpe deg tilbake i form etter sykdom, bedre fysikken din for andre idretter eller gjøre at rekonvales­ensen etter en skade går raskere. Yoga øker selvtillit­en, skjerper konsentras­jonen og gjør at du føler deg mer samlet og jordet.

Det er som med de fleste aktivitete­r: Jo mer du øver, desto bedre blir resultaten­e. I denne boka har vi valgt ut fem yogastiler — Iyengar, Sivananda, Vinyasa, Yin og Restorativ — hver med én eller to sekvenser du kan øve på til daglig. Slik kan du skreddersy øktene til å hjelpe deg til målene du setter deg, enten det er å bygge styrke til en annen idrett, sove bedre, bli kvitt ryggsmerte­r eller bringe mer oppmerksom tilstedevæ­relse inn i et hektisk jobb- og familieliv.

Mitt håp er at du, mens du lærer mer om hvilke fordeler de ulike yogastilen­e har, vil finne en (eller flere) varianter du kan bruke for å gi deg selv den kjærlighet­en og oppmerksom­heten du fortjener.

Yoga er en vakker måte å bringe ro og tilstedevæ­relse inn i livet ditt på, men den kan gi deg så mye mer ...

Namaste Eve

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway