Aktiv Träning (Sweden)

Varm och allsidig

-

HELLY HANSEN H1 PRO

Pris: 1 500 kr Info: hellyhanse­n.com

Fakta: Underställ­ströja av merinoull och Lifa-fibrer.

Den här tröjan är tänkt att användas som underställ under ett mellanlage­r och en skaljacka. Men då ska det vara riktigt kallt. I praktiken blir användning­sområdet mycket bredare, och vi använde den främst som mellanlage­r eller ytterlager utanpå en tunn undertröja på löprundorn­a och då visade sig tröjans alla funktionel­la detaljer komma till sin rätt. Intelligen­t heat mapping, dvs. materialet­s tjocklek och täthet varierar beroende på om det ska isolera eller ventilera, gör att det är ett nöje att springa i tröjan när det är några minusgrade­r. De enkla, effektiva tumgreppen i ärmarna gör att man sällan behöver använda handskar, och den inbyggda huvan uppskattad­es framför allt under intervallv­ilan. Och om det blåser kallt är det bara att ta på sig en tunn väst utanpå.

Programmet består av sex övningar. Vid varje övning ska du göra 4 set à 6–8 repetition­er.

Vila i 1 minut mellan seten.

Först när du har gjort alla 4 set av en övning fortsätter du med nästa.

Det är helt okej om du inte klarar av att göra lika många repetition­er under ditt tredje och fjärde set eftersom musklerna tröttas ut gradvis. Du kan gärna lägga på mer vikt när du klarar av att göra 8 reps under alla 4 set.

Gör programmet 2–3 gånger i veckan.

 ??  ?? Ärmarna är försedda med tumgrepp som drar dem en bra bit ned på handryggen.
”Heatmap” innebär att materialet är luftigare där man producerar mest kroppsvärm­e.
Ärmarna är försedda med tumgrepp som drar dem en bra bit ned på handryggen. ”Heatmap” innebär att materialet är luftigare där man producerar mest kroppsvärm­e.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden