Aktiv Träning (Sweden)

Lätta lurar för löpare

-

MIIEGO BOOM MIINI

Pris: 1 000 kr

Fakta: On ear Bluetooth-hörlurar för träning. Vatten- och svettåliga.

Miiego har tillverkat träningshö­rlurar i många år, och den erfarenhet­en märks när det gäller deras senaste produktlan­sering, Boom Miini. Det är en mindre version av de stora over ear-hörlurarna Boom, och de liknar också de kvalitetsh­örlurarna på många sätt.

Den här modellen sitter tajt på huvudet och passar särskilt bra på ett något smalare och mindre huvud. Vikten är imponerand­e låg (155 gram), vilket märks tydligt när man springer då s.k. on ear-hörlurar annars kan kännas lite stora och tunga. Det gör inte de här. Den låga vikten bidrar också till en bra passform. Hörlurarna sitter stadigt på plats.

Den sportiga designen märks också i de medföljand­e nätvävskud­darna som både suger upp svett och tål maskintvät­t. Med sin IPX5-certifieri­ng är hörlurarna konstruera­de för en aktiv livsstil, och det lever de också upp till. Batteriet räcker i hela 21 timmar, och skulle de bli urladdade kan hörlurarna anslutas via den medföljand­e AUX-kabeln.

 ??  ??
 ??  ?? Det medföljer två par öronkuddar till hörlurarna: ett par av PU-läder för vardagsbru­k och ett par av tvättbar nätväv för träning.
Det medföljer två par öronkuddar till hörlurarna: ett par av PU-läder för vardagsbru­k och ett par av tvättbar nätväv för träning.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden