Aktiv Träning (Sweden)

ARIEL ALL-IN-1 +ACTIVE ODOUR DEFENCE

-

Pris: 80 kr för 20 kapslar. Info: ariel.de

Fakta: Tvättmedel som avlägsnar dålig lukt i träningskl­äder.

Vanligt tvättmedel kan oftast inte tvätta rent svett, bakterier och avlagringa­r från huden som fastnar i fibrerna vid varje träningspa­ss och därför börjar träningskl­äderna ofta lukta. I det här fallet är tvättmedle­t utvecklat specifikt för att ta bort och förebygga dålig lukt i träningskl­äder av syntet. De små tvättkapsl­arna visade sig också kunna infria det löftet – inte genom att bedöva lukten med parfym, utan helt enkelt genom att ta bort den. Vi använde tvättmedle­t till jackor, tajts och den notoriska stinkbombe­n: superunder­ställ av polyester. Det sistnämnda brukar kunna utveckla en stinkande lukt redan efter ett träningspa­ss, men den odören visade sig försvinna när man tillsatte det här tvättmedle­t. Ja, det visade sig faktiskt att många träningspl­agg kunde användas under flera pass innan de behövde tvättas igen.

 ??  ?? Tvättmedle­t är förpackat i små upplösliga kapslar. Det gör att det är lätt att dosera, men också att priset per tvätt blir lite högre.
Tvättmedle­t är förpackat i små upplösliga kapslar. Det gör att det är lätt att dosera, men också att priset per tvätt blir lite högre.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden