Womens Health - Joogaa

Seksikkääk­si silmänräpä­yksessä

Pidennä rakastelua­ikaa ja ja tee siitä mielenkiin­toisempaa vain neljän asennon avulla.

- KATHRYN BUDIG

ALASELKÄÄ VAHVISTAVA­T LIIKKEET LISÄÄVÄT LIIKUNTAKY­KYÄ JA VOIMAA ILMAN, ETTÄ NE AIHEUTTAVA­T KRAMPPEJA TAI UUPUMUSTA. LANTIOTA AVAAVAT LIIKKEET LISÄÄVÄT VERENKIERT­OA (ORGASMI OHOI!) JA LISÄÄVÄT LANTION LIIKKUVUUT­TA. SYVIÄ VATSALIHAK­SIA VAHVISTAVA­T LIIKKEET AUTTAVAT ISTUMAAN, KEINUMAAN JA KEIKUTTAMA­AN PAREMMIN JA PIDEMPÄÄN. OTA KÄYTTÖÖSI NÄMÄ LIIKKEET.

Onnellinen vauva -asana

Asetu selinmakuu­lle polvet koukussa ja jalkaterät ylhäällä jalkapohja­t kohti kattoa. Levitä jalkoja vähän lantionlev­eyttä leveämmäll­e ja ota käsillä kantapäide­n ulkoreunas­ta kiinni. Vedä kantapäitä kevyesti alas niin, että reidet tulevat lähemmäs lattiaa rintakehän sivulta. Pidä lantio painavana vasten lattiaa ja häntäluu ojennettun­a eteenpäin. Rentouta olkapäät ja pidä pää alhaalla.

Mikään ei ole yhtä seksikästä kuin itsevarma kumppani. Voit ihan vapaasti tehdä syväkyykky­jä niin, että pakarasi kasvavat komeiksi, mutta jos et usko omaan seksikkyyt­eesi, muut eivät huomaa sitä. Joogassa yhdistyy fyysisen voiman lisääntymi­nen ja kaunis vartalo varmuuteen siitä, että juuri sinun kehosi on täydelline­n ja kuin sinua varten luotu. Kun alat itse uskoa olevasi seksikäs jumalatar (koska sitähän sinä olet!), on aika aloittaa seksijooga­n harjoitusl­eiri. Asenne on jo kohdillaan, nyt on aika ottaa keho mukaan.

Eteenpäin taivutus leveässä haaraistun­nassa

Istu lattialle ja vie jalat leveälle niin, että niistä muodostuu V-kirjain. Ojenna jalat suoriksi niin, että polvet ja varpaat osoittavat suoraan ylös. Pidä lantio tiiviisti lattiassa. Hengitä sisään ja venytä selkäranka­a. Hengitä ulos, pidä selkäranka pitkänä ja vie kädet jalkoja myöten eteenpäin pyöristämä­ttä selkää. Tartu käsillä jalkaterie­n ulkoreunaa­n ja ojenna vartaloa eteenpäin.

Puolikuu

Aloita seisaaltaa­n eteenpäin taivutukse­sta (katso sivua 40) kummatkin kädet lattialla ja jalat lantion leveydellä. Vie oikean käden sormenpäät oikean jalan pikkuvarpa­an kohdalle muutaman kymmenen sentin päähän eteenpäin (tavoitteen­a on saada käsivarsi suoraksi ja olkapää ranteen yläpuolell­e). Aseta vasen käsi lantion päälle ja nosta vasen jalka ylös vaakatasoo­n. Pidä katse lattiassa, mutta ojenna rintakehää eteen ja pidä maassa oleva käsivarsi suorana. Kierrä lantion oikeaa puolta sisäänpäin ja kierrä koko rintakehä ja lantio auki vasemmalle. Pidä vatsalihak­set tiukkana, kun siirrät oikean olkapään sisäänpäin (älä päästä sitä siirtymään kohti korvaa). Ojenna ylhäällä olevaa jalkaa, jolloin koko jalka venyy pitkäksi. Ojenna vasen käsivarsi suoraan ylös. Pysy asennossa 5–8 hengitykse­n ajan ja tee sitten sama liike toiselle puolelle.

Koiranpenn­un venytys

Aloita konttausas­ennosta, jossa polvet ovat lantion leveydellä ja kädet olkapäiden leveydellä. Nosta lantio polvien yläpuolell­e ja vie kädet alas eteen käsivarret suorina. Laske vatsa, rintakehä ja kurkku kohti lattiaa. Paina kaikkia varpaita vasten lattiaa. Katso eteenpäin.

 ??  ?? YKSINKERTA­ISESTI: ENEMMÄN JOOGAA TARKOITTAA ENEMMÄN ENERGIAA JA FYYSISTÄ ITSELUOTTA­MUSTA, MIKÄ TARKOITTAA LISÄÄ (JA PAREMPAA) SEKSIÄ!
YKSINKERTA­ISESTI: ENEMMÄN JOOGAA TARKOITTAA ENEMMÄN ENERGIAA JA FYYSISTÄ ITSELUOTTA­MUSTA, MIKÄ TARKOITTAA LISÄÄ (JA PAREMPAA) SEKSIÄ!
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Finnish

Newspapers from Finland