Gazeta Shqiptare : 2019-02-15

Seanca Plenare : 2 : 2

Seanca Plenare

2 - FAQJA E PARE 2019 E premte Shkurt 15 SEANCA PLENARE Përballja LULZIM BASHA "Ditën e shtunë përballja është e qartë. Matanë gardhit të policëve është kryehajduti i kapur në vjedhje. Përballë është populli i vjedhur. Derën e Europës do ta hapim të gjithë bashkë në protestën e 16 shkurtit", tha z. Bash. Protesta e opozitës do të nisë të shtunën në orën 11: 00, ndërsa Basha bëri të qartë se nuk do të ketë kthim pas pa largimin e Edi Ramës. Redaktor i Suplementeve dhe Sociales: Përgjegjëse e Financës: Redaktor i Rretheve: Redaktor i Kulturës: Rezarta Delisula, Trëndafile VISHA, ADMINISTRATA: Alma Smokthina 0682074397, Elvis Llaka Cel 0682074416, Cel: 0682074415- së Autotraktorëve, Tiranë - Tel:( 04) 2359- 104 Tel& Fax:( 04) 2359- 116 Tel:( 04) 2359- 104/ 359- 123. Tiranë, www. balkanweb. com, REDAKSIA: Fatmira Nikolli, Nevila SAMARXHI. Ish- Drejtoria e Uzinës [email protected] gazetashqiptare. com, Art Designer: email: [email protected] gazetashqiptare. com, Shpërndarja: Marketingu: ADRESA: Marketingu: Internet: Email: SHTYPUR në “Klasik” Shpk [email protected] hotmail. com; PRINTED AND DISTRIBUTED BY PRESSREADER PressReader. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.