Gazeta Shqiptare : 2019-02-15

Seanca Plenare : 3 : 3

Seanca Plenare

FAQJA E PARE - 3 2019 E premte Shkurt 15 Valentina Madani EDI RAMA "Dy gjëra janë të pafundme, universi dhe budallallëku i njeriut", shkruante Albert Ainshtajni, përpara se sa opozita në Shqipëri të merrte formën e një budallallëku universal, që vizion ka vezën e Lulit, ide ka çizmen e doktoreshës dhe program ka bojën e Palothës", u shpreh Rama. PRINTED AND DISTRIBUTED BY PRESSREADER PressReader. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.