Gazeta Shqiptare : 2019-02-16

Policia : 5 : 5

Policia

POLITIKE - 5 2019 E shtunë Shkurt 16 TAKIMI Burime nga qeveria kanë bërë të ditur se takimi do të nisë rreth orës 10 e 30 dhe të pranishmit do të qëndrojnë të ulur në karrige, të vendosura në mënyrë rrethore në të gjithë sheshin. Një mënyrë kjo për t'i ulur të pranishmit sipas një plani dhe për të përcjellë mesazhin e shumë pjesëmarrësve. RAMA NË VLORË, VASILI: ANTIMITING TË MBARË, TË RROSH E TA KUJTOSH Kryetari i grupit parlamentar të LSI- së, Petrit Vasili, përmes një statusi në "Facebook" ka ironizuar vendimin e mazhorancës, që thuajse në të njëjtën orë me protestën e opozitës në Tiranë të zhvillojë një takim të sajin në Vlorë. Sipas tij, ky është një antimiting dhe që tregon se kryeministrit i mungojnë idetë. "Antimiting të mbarë Edi Rama, të rrosh e ta kujtosh! Qesharak dhe shumë i lodhur, fantazia e zbrazur e Edi Ramës shkon maksimumi deri tek antimitingu. Fati i zi i atyre që bëjnë antimitingje dihet. Antimiting të mbarë Edi Rama të rrosh e ta kujtosh", shkroi Vasili. Shitje me Ankand te dyte nga Studio Permbarimore L. D. C -” Truall + ndertese” me nr. pasurie 286/ 5/ 1, vol. 3, faqe 36, Zona Kadastrale. 3866, me siperfaqe totale 300 m2, regjistruar ne Z. V. R. P. P. Tirane. Çmimi fillestar per shitje eshte 2.175.096 Leke. 22.01.2019 21.02.2019 deri ne oren 16.00 Ankandi zhvillohet ne ambjentet e Studios Permbarimore L. D. C me adrese Rruga “Myslym Shyri” Vila 8/ 1, kati 1 Tirane. Data e shpalljes Data e zhvillimit PRINTED AND DISTRIBUTED BY PRESSREADER PressReader. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.