Panorama (Albania) : 2019-09-29

SPORT : 23 : 23

SPORT

PANORAMA 23 29 2019 E DIEL SHTATOR Teuta- Kukësi Vllaznia- Skënderbeu Bylisi- Flamurtari Luftëtari- Laçi 1- 0 4- 0 5- 0 1- 1 SOT Tirana- Partizani 19: 00 RENDITJA Nr EKIPI N P 1 Teuta 2 Bylisi 3 Kukësi 4 Tirana 5 Vllaznia 6 Skënderbeu 7 Partizani 8 Laçi 9 Luftëtari 10 Flamurtari 6 6 6 5 6 6 5 6 6 6 11 11 10 10 9 9 7 6 5 1 FORMACIONI I TIRANËS: 4- 2- 3- 1 FORMACIONI I PARTIZANIT: 4- 3- 3 Lika, Kërçiku, Vangjeli, Osmani, Hoxhallari, Kobina, Batha, Torasa, Kale, Hasani, Ngo Hoxha, Bitri, Boldor, Belica, Melo, Telushi, Romero, Trashi, Mala, Solomon, Asani NJOFTIM "Montime Industrial­e" sh. a., datë 19.10.2019, ora 18.00, Njoftohen të gjithë aksionerët e shoqërisë Tiranë, se ditën e shtunë, do të zhvillohet Mbledhja e Asamblesë së Përgjithsh­me të Aksionerëv­e të kësaj shoqërie, me rend dite si më poshtë: 1. Analizë e paligjshmë­risë të Mbledhjes së Asamblesë së Përgjithsh­me të Aksionerëv­e, zhvilluar nga disa aksionerë të shoqërisë, datë 2. Zgjedhja e Organeve Drejtuese dhe emërimi i Likujdator­it të shoqërisë 3. Të tjera Mbledhja do të zhvillohet pranë selisë së shoqërisë, rruga "Jordan Misja", Tiranë. Për çdo sqarim telefononi në 0693179602. 25.09.2019 Aksionerët Inisiatorë të Mbledhjes PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW KATEGORIA SUPERIORE Java e 6- të DJE

© PressReader. All rights reserved.